Fatih Terim'in Kızı Merve Çetin Terim'den Sosyal Medyada Çok Konuşulan Paylaşım

Fatih Terim'in kızı Merve Çetin Terim, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun sözleşmesini feshetmesi sonrasında bir paylaşımda bulundu.

12.02.2019-00:03 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-23:50) Fatih Terim'in Kızı Merve Çetin Terim'den Sosyal Medyada Çok Konuşulan Paylaşım

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama ile A Milli Futbol Takımının teknik direktörlüğünü yapan Lucescu'nun işine son verildi. 

MERVE ÇETİN TERİM'DEN PAYLAŞIM

Daha önce milli takımı çalıştıran ve başarılar yaşatan,  şu anda Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü yapan  Fatih Terim'in tazminatıyla ilgili kızı Merve Çetin Terim bir paylaşımda bulundu.

"EĞER SANATÇIYSANIZ"

Merve Çetin Terim yaptığı paylaşımda Fatih Terim'in aldığı tazminat zamanı konuşulanlara değinerek sitemde bulunarak,  "Sevgili sanatçı dostlarımızdan, Lucescu'nun tazminatı için de aynı hassasiyeti bekliyor, haklarını helal etmediklerini söyleyen tweet'ler bekliyorum, Zira sanatçı dedigin her konuya duyarlı olmali, aksi takdirde, tepki kişiye odakli olur, ön yargiya dönüşür..." ifadelerini kullandı.

Terim'in bu paylaşımı sosyal medyada günün en çok konuşulan paylaşımlarından biri oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal