Fatih Terim’in İstediği 2 Futbolcu Belli Oldu

Galatasaray yönetimi Fatih Terim ile gerçekleştirdiği toplantıda karşılıklı anlaşmaya vardığı ve transfer konusunda Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'e söz verdiği bildirilmişti. Toplantıda adından söz edilen iki oyuncu ortaya çıktı. İşte detaylar...

29.10.2020-15:01 - (Son Güncelleme: 29.10.2020-15:20) Fatih Terim’in İstediği 2 Futbolcu Belli Oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yönetim hafta başında Türk Telekom Stadyumu'nda bir araya gelerek bir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıda Terim, transfer atılması planlanan adımları paylaştı.

Tecrübeli hocanın iki transfer isteğini yönetim kabul etti. Fatih Terim bu durumdan memnun oldu ve isimleri belirlenmeye başladı.

Fatih Terim ve yönetim arasında geçen toplantının olumlu sonuçlanmasının ardından her iki taraf birlik ve beraberlik mesajları yayınladı.

Görüşmeden sonra başkan Mustafa Cengiz'in kurmaylarına transfer döneminde teknik heyetin istediği futbolcuların alınması konusunda talimat verdiği belirtildi.

Fatih Terim'in yönetimden transfer sözü almasından sonra Galatasaray'da 2 isim ön plana çıktı ve transfer çalışmaları resmen başlamış oldu.

Galatasaray’ın Ocak ayı içerisinde gerçekleştireceği transfer hamlesinin detayları belli oldu. Sarı-kırmızı takımın, Teknik Direktör Fatih Terim’in istediği Seri gibi bir orta saha değil, bizzat Seri’yi transfer edeceği, kanat oyuncusu olarak da yine eski futbolcuları Onyekuru’yu ekibe ekleyeceği belirtildi.

Başkan Mustafa Cengiz, tecrübeli hoca Terim’in çok istediği Seri ve Onyekuru için çalışmaların hemen başlatılması talimatını verdi.

Terim’in yaz döneminde kadroda görmek istediği ancak kulüplerinin transferine müsaade etmediği Seri ve Onyekuru’nun kiralanması planlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal