Fatih Terim'in Heykeli Dikilecek

Galatasaray yönetimi imparator Fatih Terim için büyük bir jest yapıyor! Uzun süredir yapılan eleştiriler sonucu Terim’e, stat müzesinde özel bir alan ayıracakları bilgisine ulaşıldı.

12.10.2020-12:12 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-17:29) Fatih Terim'in Heykeli Dikilecek

Son dönemlerde yapılan transferlerin başarısız olmasından dolayı hem taraftarın hem de teknik direktör Fatih Terim'in gönlünü almak isteyen Galatasaray yönetimi, kolları sıvayarak büyük bir jest yapma kararı aldı.

FATİH TERİM KÖŞESİ YAPILACAK

Türk Telekom Stadyumu'nda birkaç yıl önce açılan müzede Fatih Terim’e dair eksikliğin giderilmesini isteyen yönetimin, deneyimli teknik adamın balmumu heykelini dikmek için harekete geçtiği bilgisine ulaşıldı.

Tecrübeli hocaya müze içerisinde çok fazla yer verilmediği için taraftarın tepkisine maruz kalan yönetimin, bu hareketiyle birlikte hem Fatih Terim'in gönlünü almak hem de taraftarla aranın düzeltilmek istendiğini belirtildi.

Aynı zamanda müzenin açılışında sadece bir fotoğraf karesiyle tanıtılan, ikinci fotoğrafı ise UEFA Kupası'nda bulunan Terim için artık diğer efsane isimler gibi bir köşe de ayrılacak. Önceden kulüpten yetkili bir isim tarafından yapılan açıklamada, tecrübeli hocanın hayatta olduğu için balmumu heykelinin olmadığı söylenmişti.

‘FATİH HOCA MÜZEDE İYİ TEMSİL EDİLMELİ’

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de geçen yıl, ‘Fatih Hoca, müzede iyi temsil edilmeli. Ben onun da heykelinin olmasını dilerdim. Ama olmadı. Biz çalışacağız. Müzemizin alanı yeterli değil. Biz müzede bir heykelinin olmasını istiyoruz’ ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray'ın başında 2000 yılında UEFA Kupası şampiyonluğunu gören tecrübeli teknik adam; 8 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, 3 TSYD Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 3 TFF Süper Kupası kazandı. Bu kadar başarısı bulunmasına rağmen Galatasaray Müzesi'nde efsane teknik adama yeterince yer verilmemesi eleştirilere neden olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal