Fatih Terim'in Göztepe Planı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe karşısında 1 puanın şampiyonluk için yetecek olmasına rağmen işi maçın ilk yarısında bitirmek istiyor.

18.05.2018-09:54 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-09:52) Fatih Terim'in Göztepe Planı!

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında İzmir deplasmanında Göztepe’nin konuğu olacak Galatasaray’da tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, şampiyon olmaları için 1 puanın kendilerine yetmesine karşın takımını galibiyet için motive ediyor. Deneyimli teknik adam, ilk yarıda gollerin gelmesini istiyor.

Galatasaray’da 21. şampiyonluk için taktik ve psikolojik hazırlıklar devam ediyor. İzmir deplasmanından 1 puanla ayrılması halinde bile kupaya uzanacak sarı kırmızılı ekipte teknik patron Fatih Terim’in aklında buna karşın kesinlikle beraberlik yok. Beraberlik hesabının risk taşıdığına inanan deneyimli hoca, oyuncularına 'galibiyet' baskısı yapıyor. Başarılı teknik adam, ligde herhangi bir iddiası olmayan Göztepe'ye karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren baskı kurulmasını istiyor.

HÜCUM OYUNCULARINDAN BEKLENTİSİ YÜKSEK

Aslan, son oynadığı karşılaşmalarda golleri erken bularak arka arkaya galibiyetler almıştı. Terim, Göztepe maçında da aynı oyun planının devam etmesini ve ilk dakikalarda rakibe büyük bir baskı kurmayı istiyor.

Terim’in özellikle Belhanda, Rodrigues ve Feghouli'den topu kaleye hızlı bir biçimde taşımalarını isteyen Terim, Gomis'e de ayrı bir motivasyon sağlıyor. Sarı kırmızılı ekibe deplasman fobisini unutturan tecrübeli teknik adam, Göztepe deplasmanında da coşkulu bir futbol beklentisi içinde…

TAM KADRO İZMİR’E GİDİLİYOR

Öte yandan Fatih Terim, Göztepe ile İzmir'de oynanacak mücadeleye Florya'daki tüm çalışanlarla gitme kararı aldı. Bu karar tüm çalışanlarda büyük sevinç yaratırken, herkesin şampiyonluk heyecanına şahit olması, çalışanları olduğu kadar takımda da sevinçle karşılandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal