Fatih Terim'den Transfer Sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatiih Terim Çaykur Rizespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

02.11.2019-10:38 - (Son Güncelleme: 02.11.2019-10:36)

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 2-0 yendiği maç sonrası transfer ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adam, "Atalay Babacan ve Mustafa Kapı ile de sözleşme imzalanacak. Orada bir sıkıntımız yok. Zaten altyapıya bakış açımızı biliyorsunuz. Ülke olarak transfer yaparken, başta bunu biz yapıyoruz bunu değiştirmemiz lazım, oyuncuların geçmişine harcama yapıyoruz, halbuki geleceğine harcama yapmamız gerekir. Bunu Galatasaray'ın prensibi haline getirmeliyiz. Bu, zaten altyapıya bakış açımı gösteriyor. Galatasaray, kendisine faydalı olacak oyuncuları bırakmaz." açıklamarında bulundu.

Taylan Antalyalı'nın Çaykur Rizespor maçı kadrrosunda olmaması ile ilgili açıklamada yapan Fatih Terim, "Bu kadar çok konuşulmasını yadırgadım. Taylan'ın Galatasaray'da oyununu seyrettiler mi, ne vereceğini biliyorlar mı çok merak ediyorum. Taylan'ı böyle bir maçta riske atar mıyım. Onun zamanı var. Galatasaray'ın bu konudan önemli birçok sorunu var." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal