Fatih Terim'den Transfer Açıklaması

Süper Lig'in 21.haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Galatasaray karşılaşmanın son dakikalarında Ryan Babel'in golüyle 1-0 galip gelirken maç sonrasında Fatih Terim hem transfer hemde maç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

24.01.2021-21:18 - (Son Güncelleme: 24.01.2021-21:20) Fatih Terim'den Transfer Açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonu düzenlediği basın toplantısında ;

' Transferler inşallah devam eder. Yönetimimiz uğraşıyor, olursa olur, olmazsa yapacak bir şey yok. Aynı şeyleri konuşmaktan hoşlanmıyorum sanki neden olmuyor diye hesap sorarmış gibi. Onyekuru, pürüzler olmasa ve daha önce gelse daha iyi olurdu. Halil genç bir yetenek, ben hep ifade ettim mümkünse yeni bir takım ortaya koymak ve büyük bölümünün sonradan ekonomik katkılar sağlayacak yaşlarda olmasından yanayım dedim. ' sözleriyle transfer ile ilgili yorumlarını yaptı. 

' Oyunun gidişatını değerlendirerek hamle yapmak çok da kolay değil ama yapılacak her hamleyi yapmayı düşündük olur-olmaz. Seti iyi oynayan oyunculardan sonra rakibin arkasına iyi koşan oyuncularla devam ettik. Oynayan ve topa sahip olan bir takım yaratmaya çalışıyorum şartlar ne olursa olsun. Böyle bir kültürü oturtmaya çalışıyoruz. Bugün bu sahada rakibi oynatmamak kolay ama topa sahip olmak çok zor. Üç puanlar önemlidir, hele maçı bırakmazsanız ve devam ederseniz ki bu bizim karakteristik özelliğimizdi daha önce, inşallah bu şekilde devam eder. ' açıklamalarında bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal