Fatih Terim'den Trabzonspor Açıklaması!

Galatasaray’ın amacının zaten şampiyonluk olduğunu belirten teknik patron Fatih Terim “Rakibimizin ceza alması bizi sevindirmez. Biz bileğimizin hakkıyla gideriz” ifadelerini kullandı.

05.06.2020-11:53 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-12:13) Fatih Terim'den Trabzonspor Açıklaması!

Süper Lig’de lider durumda olan Trabzonspor’un UEFA’dan finansal şartlarına uymadığı sebebiyle Avrupa kupalarından bir yıl men cezası alması, zirvedeki kulüplerin yeniden hesaplamalar yapmasına neden oldu. Çünkü Karadeniz ekibinin şampiyon olması durumunda bile ceza devam ederse ligi ikinci sonlandıran kulüp, direkt Şampiyonlar Ligi’nin yolunu tutacak. Üçüncü kulüp ise ön eleme yapmaya hak kazanacak. En önemlisi etmen ise ikinci ve üçüncü takımın kasasına önemli miktarda bir para girecek. Yapılan haberlere göre; dikkatleri 23. şampiyonluğa çeken Galatasaray, Trabzonspor’a verilen cezayla ilgilenmiyor.

'BAŞKA HESAP YAPMAYIZ'

"Biz kendi takımımızla ilgileniyoruz” ifadelerini kullanan sarı- kırmızılı idareciler, kulübün Şampiyonlar Ligi hakkını kendi çabasıyla alacağından şüphe duymuyor. Teknik patron Fatih Terim de dün futbolcularıyla gerçekleştirdiği görüşmede "Sezon başında yola çıkarken hedefimiz doğal olarak şampiyonluktu, hâlen de aynı. Rakibimizin ceza alması bizi ilgilendirmez, sevindirmez de. Biz kendi işimize bakacağız. Elbette Şampiyonlar Ligi’ne gitmek çok önemli. Ama biz bunu şampiyon olarak başaracağız. Başka hesaplar yapmaya gerek yok” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal