Fatih Terim'den Mata Kalkavan’a Büyük Tepki

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray evine 1 puan ile döndü. Teknik direktör Fatih Terim maç bitiminde hakem Mete Kalkavan'a büyük tepki gösterdi.

30.04.2019-09:28 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-09:20) Fatih Terim'den Mata Kalkavan’a Büyük Tepki

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında karşılaştığı Atiker Konyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

Karşılaşmada son düdüğün çalınmasıyla sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim maçın hakemi Mete Kalkavan'a büyük tepki gösterdi. Galatasaray'ın 65 yaşındaki çalıştırıcısı maç bitince açıklamalarda bulundu.

'BEKLEDİĞİM SKOR DEĞİL'

Terim, 'Beklediğim bir skor değil. Ancak yapacak bir şey yok. Açıkçası beklemediğimiz hiçbir şeyle karşılaşmadık. Rakibimizin kapalı oynayacağından emindik, öyle de oldu. Fırsatlar yakaladık ama kullanamadık. Buna rağmen yenmeliydik. Biraz daha agresif, daha fazla pozisyon bulan bir oyun oynamalıydık.

Böyle maçların kırılma noktası atacağınız bir goldür. Fazla konuşulacak bir şey yok. Hakemlerle ilgili hiçbir şey söylemeye gerek yok. Herkes ceza almamız için bekliyor zaten. Taraftara bir şeyler söylemek istiyorum. 4 maçı kazanırsak şampiyon oluyoruz. Zaten hep zor kazanıyoruz. Bizden puan almanın mutluluk verdiğini görmekte hoş açıkçası' ifadelerini kullandı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal