Fatih Terim’den Galatasaraylı Futbolculara: ‘Panik Yapmayın, İyiyim!’

Coronavirüsü teşhisi konulan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim futbolcularına gönderilmek üzere kısa bir mesaj gönderdi.

25.03.2020-09:54 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-09:52) Fatih Terim’den Galatasaraylı Futbolculara: ‘Panik Yapmayın, İyiyim!’

Coronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, özel bir hastanede tedavi ediliyor. Ateşi olmayan, fakat öksürük şikayeti olan deneyimli teknik adam hasta yatağında kulübüne mesaj yollamayı da ihmal etmedi. Terim, “Sakın paniğe kapılmayın, kendinizi de üzmeyin. Ben gayet iyiyim. İnşallah bunu da hep birlikte atlatacağız. Sizden kendinize ve ailenize çok dikkat etmenizi istiyorum. Sağlığınız için gerekli hiçbir şeyi ihmal etmeyin” şeklinde konuştu.

EŞİ ABD’DEN GELDİ

ABD’de yaşamını sürdüren kızları Merve Terim Çetin’in yanında kalan Fatih Terim’in eşi Fulya Terim, hastalık haberini aldığında apar topar Türkiye’ye döndü. Dün akşam sıralarında İstanbul’da olan Fulya Terim açıklamada bulunmadan, eşinin olduğu hastaneye doğru yola çıktı.

ATTIĞI TWEET REKOR KIRIYOR

COVID-19 testinin pozitif olduğunu kişisel Twitter hesabından açıklayan Fatih Terim’in gönderdiği tweet, etkileşim rekorları kırıyor. 21 Aralık 2017’de paylaşılan ve Türk sporundaki en yüksek etkileşime sahip “Nerede kalmıştık” tweetine 334 bin beğeni gelirken, coronavirüs açıklaması şu sıralar 500 bin seviyesi gördü.

TERİM DERBİDEN SONRA YAPTIĞI AÇIKLAMA NE DEMİŞTİ?

Fatih hoca, Beşiktaş karşılaşmasından sonraki şu konuşmasıyla, adeta bu zamanların mesajını vermişti: “Futbol, insan hayatından önemli değildir. Sağlığımız ve hayatımız söz konusu. Sizlerin de öyle... Burada akreditasyon sahibi 850 kişi var. Hiç bu kadar yakın olduk mu birbirimize? Hepimizin hayatı tehlikede. Ertelense, herkes evine gitse, olacak herhangi bir hadiseden kimsenin gocunmasına gerek kalmazdı. Ama bir tanemizden bir şey çıkarsa hepimiz karantinaya gidecek, tüm futbol alemi! Hangi bilimsel yaklaşım ve tedbirle bu maçları oynatıyorsunuz? Benim çocuklarımın canı neden önemli değil? Çocuklarım derken futbolcularımı söylüyorum. Herkesin evladı var. Ben bunu Türk futbolu adına söylüyorum.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal