Fatih Terim'den Futbolcularına İnce Ayar!

Süper Lig'in 32. haftasında Ankaragücü'ne misafir olacak Galatasaray, Trabzon ve Alanyaspor maçlarında alınan yenilgileri unutmak ve moral bulmayı planlıyor. Öğrencileriyle özel bir toplantı yapan Fatih Terim, adeta sezon bitimi için 'ince ayar' verdi.

11.07.2020-11:15 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-11:08) Fatih Terim'den Futbolcularına İnce Ayar!

Galatasaray'da durumlar gittikçe daha kötüye gidiyor... Sarı- kırmızılılar coronavirüs salgını öncesi şampiyonluk planları yaparken, sonrasında gelen kötü skorlarla birlikte hedefini mecburen Şampiyonlar Ligi vizesine çevirmişti. Fakat sakatlıkların çoğalması, her hafta önemli yıldızların cezalı duruma düşmesi ve formsuz futbolcuların bir türlü ritim tutturamaması tehlikenin dozunu artırdı.

TERİM'İN PLANI 3'TE 3 YAPMAK

Beşiktaş'ın, Kasımpaşa karşısında galip gelmesi de Galatasaray'ı sıralamada geçmesine sebep olurken, Cimbom’un UEFA şansı bile tehlikeye girdi. Fatih Terim son üç müsabakadan zaferle ayrılıp hiç değilse sezonu Avrupa biletiyle sonlandırmayı hedefliyor. Fakat deneyimli teknik direktörün çok güvendiği oyuncularından istediği performansı alamaması moralleri bozarken gelecek için de belirleyici olacak.

3 KARŞILAŞMA TAKIMIN KADERLERİNİ BELİRLEYECEK

Türkiye Gazetesi'nin yaptığı habere göre deneyimli teknik adam final olarak düşündüğü Ankaragücü, Göztepe ve Antalyaspor karşısında sergilenecek performanslara göre gidecek ve devam edecek isimleri seçecek.

'GELECEĞİNİZİ BELİRLEYECEK'

Birçok futbolcunun durumunun son haftalara bağlı olduğunu aktaran Fatih Hoca 'Koyduğumuz hedefin uzağında kaldık. Bu durum çok moral bozucu. Eksiklerimiz, sakatlarımız oldu ama bunlar mazeret değil. Kimse bu takımda yerini garanti görmesin. Oynayacağımız son üç maç sadece bizim sıralamanın neresinde olacağımızı belirlemeyecek. Bir çoğunuzun Galatasaray'daki geleceğini de çizecek. Ortaya koyacağınız performansa göre planlar yapılacak' şeklinde uyarıda bulundu.

MARIO LEMINA HENÜZ BELLİ DEĞİL

Son yedi karşılaşmada galibiyete hasret kalan Galatasaray, yarın Ankaragücü deplasmanında kötü gidişatı sonlandırmayı amaçlıyor. Takım bu sabah gerçekleştireceği taktik idmanının sonrasında özel bir uçakla Ankara'ya uçacak. Lemina'nın durumu da bugün kesinlik kazanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal