Fatih Terim'den Cavani ve Neymar Açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Faslı futbolcu Belhanda, PSG maçı öncesi Türk Telekom Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

01.10.2019-09:07 - (Son Güncelleme: 01.10.2019-12:43)

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve öğrencisi Younes Belhanda, Paris Saint-Germain ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi.

"ÇOK DEĞERLİ OYUNCULARI VAR.."

"Şampiyonlar Ligi kupasının favorilerinden bir tanesiyle oynayacağız. Son 6 yılın Fransa şampiyonuy olan çok yüksek ekonomili bir takımla karşılaşacağız. Çok beğendiğim bir teknik adam başlarında, çok da değerli oyuncuları var. Gururla ve saygıyla izliyoruz. Rakibimizle sonsuz saygı duyuyoruz. Bizim de beklentimiz saygı görmek.

NEYMAR VE MBAPPE..

"Bu tip takımlarla daha önce de oynadık. Favori olduklarını hiç yadsımadık. Ancak 1-2 şey söylemek istiyorum. Neymar yok, Cavani sakatlanmış gibi söylemlere Galatasaraylıların kanmamasını rica ediyorum. Bunlar nasıl yenemediğinizin ön hazırlığıdır. Alternatifi çok olan ve çok büyük oyunculara sahip Avrupa'nın en önemli kulüplerinden biri olan bir takımla oynayacağız. Bu işin öncelikle keyfini çıkaracağız. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmadığına göre sahada biz de bu sürprizi yapmaya gayret göstereceğiz. Sonuç ne olursa olsun burada olmanın gururunu yaşayacak taraftarlarımız. Kendimizden gelen mücadelemizin fazlasını ortaya koyacağımızından herkes emin olabilir."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal