Fatih Terim'den Belhanda Kararı

Fatih Terim, Lemina ve Seri ile birlikte Belhanda'yı görevlendirdi. Deneyimli teknik direktör, antrenman bitiminde de Faslı futbolcuyla görüşme yaptı.

12.06.2020-11:09 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-11:06) Fatih Terim'den Belhanda Kararı

Galatasaray'da yoğun idman temposu, Çaykur Rizespor deplasmanı geldikçe yerini taktik çalışmalara bıraktı.

Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim, en mantıklı 11'i sahaya çıkarmak için çeşitli provalar yapıyor. Bu doğrultuda 11'e 11 çift kale hazırlık karşılaşmasında orta sahanın ortasında Lemina, Seri, Ömer Bayram üçlüsü yerleştirmişti. Fakat deneyimli teknik adam, son taktik denemelerinde bu fikrini değiştirmiş gibi duruyor.

Lemina ve Seri ile birlikte bu defa Belhanda'yı yerleştiren, idmanların bir kısmında Emre Akbaba'ya da şans veren Terim, idman bitiminde Faslı orta sahayla bir görüşme gerçekleştirdi.

'ŞAMPİYON OLALIM KONUŞURUZ'

Liglerin askıya alınmasından önce yapılan Beşiktaş derbisinin devre ortasında oyundan çıkardığı Belhanda'ya bir defa daha şans verme kararı alan Terim, “Kalan haftalara kendini çok iyi hazırla. Transfer işlerini kafana takma. Önümüzde 8 maç var, sadece bunlara konsantre ol. 2 senedir yaptığın gibi son virajda bu takımı yine sen taşıyacaksın. Şampiyon olalım, ondan sonra yine konuşuruz" şeklinde konuştu.

ÖMER BAYRAM VE EMRE AKBABA KULÜBEDE YER ALACAK

Rize maçında Belhanda ilk 11'de yer alırsa, Ömer Bayram ve Emre Akbaba yedek kulübesinde oturacak. Coronavirüs salgını sebebiyle güncellenen kurallardan biri de bütün kulüplere sunulan 5 oyuncu değişiklik hakkı. Fatih Terim işte bu hakkı en mantıklı şekilde kullanmayı ve Ömer ile Emre'nin tekniğinden ikinci yarıda faydalanmayı planlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal