Fatih Terim Yeni Prensini Buldu!

Spor Toto Süper Lig’de bitime bir hafta kala şampiyonluk için gün sayan Galatasaray’da bir yandan da gelecek sezonun kadrosu için kollar sıvandı.

15.05.2018-10:07 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-10:03) Fatih Terim Yeni Prensini Buldu!

Sarı kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim’in yönetimden genç bir yıldızın transferin istediği öğrenildi.

Deneyimli teknik adamın, bu sezon Hollanda 2. Ligi’nde Fortuna Sittard formasıyla 15 gol ve 15 asistlik performans sergileyerek sezonun yıldızı seçilen Lisandro Semedo’yu istediği bildirildi. Terim’in kadroda görmek istediği 22 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 1 yıl daha kiralık kontratı sürüyor. Yetenekli oyuncunun bonservisi ise Apollon Limassol takımında…

Gelecek sezon takımın yaş ortalamasını düşürmek isteyen sarı kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim’in bu doğrultuda yetenekli genç oyunculara yöneldiği ve bu sezon Hollanda 2. Ligi'nde Fortuna Sittard takımında muhteşem bir performans gösteren Lisandro Semedo'ya kanca attığı belirtildi. Orta sahanın sağ ve sol kanadında forma giyebilen yetenekli oyuncu, bu sezon 15 kez fileleri havalandırırken, 15 kez de golü hazırlayan isim oldu.

TERİM, MUTLAKA ALINMASINI İSTİYOR

Galatasaray’ın yıldızı Garry Rodrigues gibi Yeşil Burun Adası vatandaşı olan Semedo, bu sezon yılın oyuncusu seçildi. Galatasaray’da scout ekibinin genç oyuncuyu uzun süredir izlediği, Fatih Terim'in de "Çok yetenekli. Mutlaka alalım" ifadesini kullandığı gelen haberler arasında…

KİRALIK SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Sezon başında Rum ekibi Apollon Limassol'dan kiralık olarak  Fortuna Sittard’a kiralanan Semedo’nun Hollanda ekibi ile 1 yıl daha kiralık sözleşmesi bulunuyor. Sarı kırmızılıların Semedo’yu kadrosuna katması için iki ekibi de ikna etmesi gerekiyor.

DEĞERİ 4 MİLYON EURO CİVARINDA

Her iki kanatta da forma giyebilen genç yıldız, orta alanın ortasında da görev yapabiliyor. Bu sezon gösterdiği performans sonrası pek çok takımın transfer listesine giren Semedo’nun fiyatının 4 milyon Euro civarında olduğu ifade edildi.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal