Fatih Terim UEFA’nın İlk 11’inde!

UEFA, bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden kulüplerin futbolcu kökenli teknik direktörleri arasından oluşturduğu en iyi 11'de, Fatih Terim'e de yer verdi.

13.09.2018-14:57 - (Son Güncelleme: 13.09.2018-14:56) Fatih Terim UEFA’nın İlk 11’inde!

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bu sene Şampiyonlar Ligi'nde bulunan ekiplerde görev yapan futbolcu kökenli teknik direktörlerden oluşturulan en iyi 11’in düzenlendiği belirtildi.

Futbolculuk döneminde Adana Demirspor ve Galatasaray formalarını giyen 65 yaşındaki Fatih Terim, UEFA'nın en iyi 11'inde stoper bölgesinde görev aldı.

Fatih Terim'le ilgili verilen bilgide ise "Doğduğu şehrin kulübü Adana Demirspor'un altyapısında futbola başlayan Terim, A Takım'da görev yaptığı 5 sezonun 3'ünde kaptanlık yaptı. Transfer olduğu Galatasaray'da ise 11 sezonda 3 defa Türkiye Kupası kazanan Fatih Terim, milli takımda da 51 karşılaşmanın 35'inde kaptanlık pazu bandını taktı." ifadelerine yer verildi.

UEFA tarafından düzenlenen ilk 11'de yer alan teknik adamlar şöyle:

Kaleci: Julen Lopetegui (Real Madrid)

Savunma: Mauricio Pochettino (Tottenham), Fatih Terim (Galatasaray), Jürgen Klopp (Liverpool), Sergio Conceiçao (Porto), Eusebio Di Francesco (Roma)

Orta saha: Josep Guardiola (Manchester City), Diego Simeone (Atletico Madrid), Mark van Bommel (PSV Eindhoven), Carlo Ancelotti (Napoli)

Forvet: Ernesto Valverde (Barcelona)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal