Fatih Terim: Türkiye'dir Galatasaray!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacakları Akhisarspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Terim, "Galatasaray Türkiye'dir lafının boşa edilmediğini bir kez daha gösteren bu yaklaşıma bizim camiamız, taraftarımız çok alışkın." dedi.

14.05.2019-19:03 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-18:54)

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde düzenlenen basın toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu. 

ENTERESAN BİR SÜREÇ YAŞIYORUZ  

Terim'in açıklamalarından öne çıkan satırlar şu şekilde:

Enteresan bir süreç yaşıyoruz. Galatasaray şu an öyle bir konumdaki yarışta olan, olmayan ilgili, ilgisiz takımların başkanlarından, teknik direktörlerine herkes kendi maçlarını bıraktı bizim maçları konuşuyor.

BİZ BUNU GÜLEREK KARŞILIYORUZ  

Hukuki veya gerçekçi olmayan bir sürü argüman var. Karşılığı da yok bunun. Biz bunları esasında gülerek karşılıyoruz. Gündemde olan psikolojik tahrikler bunlar.

TÜRKİYE'DİR GALATASARAY  

Galatasaray Türkiye'dir lafının boşa edilmediğini bir kez daha gösteren bu yaklaşıma bizim camiamız, taraftarımız çok alışkın.

HEPSİNE GEÇMİŞ OLSUN  

Organize ancak amatör bir kötülük gözlemliyoruz. Eğer hedefleri yarınki kupa ve pazar günkü maçsa bizi kızdırıp konsantrasyonumuzu bozmaksa hepsine geçmiş olsun.

İNANCINIZI, MÜCADELENİZİ VE DUALARINIZI BIRAKMAYIN  

Galatasaray taraftarına çağrım kalan süreçte inancı kaybetmeden, mücadeleyi bırakmadan, duaları eksik etmeden Galatasaray'a yakışır bir tutum sergilesinler. Galatasaray taraftarına tavsiyem dikkatli olun, uyanık olun ve en önemlisi yaşananları farkında olun ama unutmayın!

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal