Fatih Terim, Tek Şartla Kalıyor!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yönetim arasında ipler çok gergin. Terim'in, kalmak için bir tek şartı olduğu belirtiliyor.

26.10.2020-14:32 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-14:29) Fatih Terim, Tek Şartla Kalıyor!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, erken seçimde Mustafa Cengiz'in ya da yönetiminden birisinin başkan seçilmesi durumunda devam etmeyeceği iddia edildi.

Galatasaray'da erken bir seçim olursa Mustafa Cengiz’in seçilme ihtimali olmadığı iddiası güçlendi. Hatta Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay’ın da adaylıklarını koysalar bile şansları olmadığı iddia ediliyor. Terim’in son olarak 'Şu bilinsin ki, artık kimsenin ne arkasındayım, ne yanındayım' sözlerinin dayanağı da ortaya çıktı.

Hafta içinde Florya’ya gelen Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim’le bir görüşme yapmış, poz vermişti. Albayrak’ın burada Terim’e, 'Küskünlükleri unutalım. Mustafa Başkan, 'hoca bizim her şeyimiz' diyor' sözlerini aktardı. Fatih Terim ise artık Mustafa Cengiz yönetimine güvenmediğini onlarla çalışmak istemediğini söyledi. Hatta bu yönetim ya da içinden birisi başkan olursa devam etmeyeceğini söylediği bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal