Fatih Terim Sistem Değiştiriyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kayıpları engellemek için farklı bir sistem deneyecek. İşte Terim’in yeni sistemi: 3-5-2

23.10.2020-11:25 - (Son Güncelleme: 23.10.2020-11:23) Fatih Terim Sistem Değiştiriyor

Ligde son 3 maçında 8 puan kaybeden Galatasaray’da Erzurum deplasmanının hazırlıkları sürüyor... Kötü gidişi durdurmak isteyen teknik direktör Fatih Terim’in zorlu maç öncesi radikal bir değişim hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre Terim idmanlarda 3’lü sistemi deniyor. Başarılı hocanın savunmada Donk, Luyindama ve Marcao’ya görev verdiği, kenarlarda ise Omar ve Saracchi’yi denediği belirlendi.

DEĞİŞİM ZAMANI

Ligde son 3 maçında 8 puan kaybeden Galatasaray'da Erzurum deplasmanının hazırlıkları sürüyor.

Kötü gidişi durdurmak isteyen teknik direktör Fatih Terim'in zorlu maç öncesi radikal bir değişim hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre Terim idmanlarda 3'lü sistemi deniyor.

Başarılı hocanın savunmada Donk, Luyindama ve Marcao'ya görev verdiği, kenarlarda ise Omar ve Saracchi'yi denediği belirlendi.

Terim'in bu sistemle hem kanatlardaki sorunu çözmeyi hem de Falcao'nun yanına bir isim daha çekerek Kolombiyalı yıldızın yanlız kalmasını engellemeyi düşündüğü ifade edildi. Takvim’in haberine göre; Tecrübeli teknik adam son kararını bugün yapılacak idmanın ardından verecek.

FATİH'E TAM DESTEK

Alanya maçında yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilen kaleci Fatih'e Terim'den destek geldi. Tecrübeli hoca, Fatih'e, 'Sana güveniyorum' dedi.

OMAR DÖNDÜ FEGHOULİ YOK!

Sakatlığı nedeniyle Alanya maçında forma giyemeyen Omar idmanın tamamında yer aldı. Sırt ağrıları bulunan Feghouli ile çalışmaya katılmadı. Cezayirli yıldızın durumunun ciddi olmadığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal