Fatih Terim: Şampiyonlar Ligi’ne Yakışır Bir Giriş Oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda Lokomotiv Moskova’yı 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

19.09.2018-10:04 - (Son Güncelleme: 19.09.2018-10:02) Fatih Terim: Şampiyonlar Ligi’ne Yakışır Bir Giriş Oldu

Galatasaray’ın deneyimli tekniik direktörü Fatih Terim, 3-0 kazanılan Lokomotiv Moskova karşılaşması sonrası basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

Futbolcularını ve sarı kırmızılı taraftarları tebrik ederek sözlerine başlayan Terim, "İyi bir başlangıç yaptık. Galatasaray layık olduğu yerde, Şampiyonlar Ligi'nde. Buraları seviyoruz, burada kalmayı da istiyoruz Allah nasip ederse." şeklinde konuştu.

"İKİNCİ YARIYA DAHA EKONOMİK VE TAM KONSANTRE GİRDİK"

"Oyun planımızda karşılaşmaya iyi başlamak vardı, bunu becerdik. Bazen vites yükseltip alçaltarak ikinci yarıya daha ekonomik ve tam konsantre girdik. Karşılaşma süresince çok pozisyona girdiğimiz için mutluyum."

“ÇABUK OYUNCULARIMIZ İŞ YAPTI”

"Maçın 2. devresinde onların değişikliğine bir hamleyle yanıt verdik, daha bir rahat ettik savunmada. Çabuk oyuncularımız da işi yaptılar açıkçası. Eksik kaldıktan sonra az zaman vardı fakat bu düzeyde her an 2-2 olabilir. Oyuncularım iyi oynadılar, konsantre oldular. Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir giriş oldu."

"TAKIM BÜTÜNLÜĞÜNÜ BOZMADILAR"

“ Futbolcularım takım bütünlüğünü hiçbir zaman bozmadılar. Bu durum da beni sevindirdi. İlginç bir sonuç, bu sezon ilk defa 3 gol yedi Moskova, bilmiyorum çok kişi biliyor mudur? Bu sezon 7 karşılaşmada 5 gol yiyen bir ekipten bahsediyoruz ki 7-8 pozisyon da sayabiliriz. Yavaş yavaş havaya giriyoruz, ben de keyif alıyorum, herkes keyif alacak inşallah. Seyircimiz maça güzel hazırlanmıştı, onlara da teşekkür ediyoruz. Hepimize hayırlı olsun."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal