Fatih Terim PFDK'ya Sevk Edildi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Teleset Mobilya Akhisarspor'la oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasının ardından maçın hakemi Barış Şimşek için kullandığı sözler ve sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

19.04.2018-15:10 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-16:58) Fatih Terim PFDK'ya Sevk Edildi!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinde Teleset Mobilya Akhisarspor’a Türk Telekom Stadı’nda 2-0 kaybederek turnuvaya veda eden Galatasaray’a bir kötü haber de Disiplin Kurulu’ndan geldi.

Sarı kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim, dün oynanan ve 2-0 kaybedilen Teleset Mobilya Akhisar maçı sonrasında hakem Barış Şimşek hakkında söylediği sözler ve sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Fatih Terim'in maçın bitiş düdüğünün ardından hakemlere 'kafasızlar' diye tepki gösterdiği iddia edildi.

Galatasaray’ın Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Teleset Mobilya Akhisarspor’a 2-0'lık sonuçla mağlup olarak elendiği karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim küplere bindi. Tecrübeli teknik adam müsabakanın son düdüğü sonrası soyunma odası koridorlarında hakem Barış Şimşek ve yardımcılarına çok sert tepki gösterdi. Basın mensuplarının mix-zone alanında bulunmadığı o anlarda, koridorlar Terim’in 'Ölüyü dirilttiniz' sözleriyle yankılandı. Terim’in sözleri sonrası soyunma odası koridorları adeta ölüm sessizliğine bürünürken, tecrübeli teknik direktörün bu tepkisinin ardından sesi kısılmıştı.

TFF'nin konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

Hukuk Müşavirliği'nce 19.04.2018 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

GALATASARAY A.Ş. Kulübü teknik sorumlusu FATİH TERİM'in 18.04.2018 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 19.04.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

GALATASARAY A.Ş. Kulübü idarecisi ŞÜKRÜ HANEDAR'ın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 19.04.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal