Fatih Terim Oyuncularına O Şarkıyı Dinletiyor!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in oyuncularına karşılaşma öncesi şarkı dinlettirmesi sosyal medyaya damga vurmuştu. Terim’in oyuncularını motive etmek amacıyla dinlettirdiği o şarkı ortaya çıktı.

16.04.2018-16:54 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-16:54)

Galatasaray’ın dün Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda avantajı tekrar lehine çevirmesi sarı kırmızılı camiada büyük mutluluk yaratmıştı.

Karşılaşma sonrası teknik direktör Fatih Terim'den takımın motivasyon şekline ilişkin enteresan bir açıklama gelmişti.

Karşılaşma sonrası basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplayan tecrübeli teknik adam, Arda Turan’la ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtlamazken, takımın Florya Metin Oktay Tesisleri’nden stada geldiği ana kadar dinlediğini ifade etmişti.

Deneyimli teknik direktörün "Futbolcuları ciddi şekilde motive ediyor. Ben de, Abdurrahim Albayrak da dinleyince tempo tutmak için camlara vuruyoruz" şeklinde açıkladığı o şarkının Macklemore & Ryan Lewis'in seslendirdiği "Can't hold Us" adlı parçanın "LeBron James versiyonu" olduğu öğrenildi.

Sarı kırmızılı kafile, takım otobüsünde Trabzonspor ve Medipol Başakşehir karşılaşmaları için Türk Telekom Stadına gelirken en son Macklemore’un Ray Dalton ile beraber söylediği Cant Hold Us parçasının LeBron James Mix versiyonunu dinlediği ortaya çıktı.

Tecrübeli teknik adamın kariyeri boyunca kazandığı başarılar ve kupaların yanı sıra iyi bir mentör olduğu da bilinirken, takımın karşılaşmalara gelirken maça konsantre olması ve bu tarz müziklerle hırs kazanmasını sağladığını planladığı öğrenildi.

Sosyal medyanın gündemine oturan videoda ise bu şarkı, takım stada girerken çalınıyor ve sarı kırmızılı futbolcular müziğin ritmi ile birlikte takım otobüsünün camlarına vuruyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal