Fatih Terim Milli Yıldıza Kancayı Taktı!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim gelecek sezonun transfer planlamasını şimdiden yaparken, listesini, takımın yaş ortalamasını da düşürmek amacıyla genç ve yetenekli oyunculardan oluşturdu. Tecrübeli teknik adamın listesinde milli bir oyuncu da bulunuyor.

14.04.2018-10:10 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-09:50) Fatih Terim Milli Yıldıza Kancayı Taktı!

Sarı kırmızılı takımın teknik patronu Terim, Celta Vigo forması giyen Emre Mor’u önümüzdeki sezon kadrosunda görmek istiyor. Tecrübeli teknik adamın Emre Mor için daha önce yaptığı "Onu 1.5 sezonluk bize kiralayın" teklifini tekrar değerlendiren Celta Vigo yetkililerinin teklife sıcak baktıkları öğrenildi.

Transfer sezonunun devre arasında Celta Vigo Sportif Direktörü Felipe Minambres'le temasa geçen sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, "Emre'yi 1.5 sezonluğuna bana verin. Yedek bekleteceğinize, onu bir üst kademeye çıkarayım. Eğer olmazsa onun için verdiğiniz bonservis parasına satın alayım. Ama eğer olursa, 35-40 milyon euro'luk bir futbolcunuz olur" şeklinde teklif sunmuştu.

Minambres’in Terim’in bu önerisine olumlu yaklaştığı ancak Celta yönetiminin Catanha'nın (14.42 milyon euro) ardından kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle transfer ettiği ikinci futbolcu olan Emre Mor'dan (13 milyon euro) beklentisinin büyük olması sebebiyle transfer gerçekleşmemişti.

Bu sezon Emre Mor’un istikrarsız performası sonrası Celta Vigo idarecileri, Fatih Terim'in devre arasında yaptığı teklife olumlu yanıt vermeyi planlıyor. Genç oyuncunun ligin bitimine kadar sergileyeceği performans, önümüzdeki sezon Süper Lig’de boy göstermesine yol açabilir.

Milli oyuncu bu sezon Celta Vigo formasıyla 21 resmi maçta mücadele ederken, 1 gol attı ve 2 asist yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal