Fatih Terim: 'Marcao'ya O Fiyatlar Az'

Fatih Terim, Hajduk Split'i 2-0 geçerek UEFA Avrupa Ligi'nde playoff turuna adını yazdırdıkları karşılaşmanın sonrasında açıklamalar yaptı.

25.09.2020-10:09 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-10:08) Fatih Terim: 'Marcao'ya O Fiyatlar Az'

Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim, Hajduk Split'i 2-0 geçtikleri karşılaşmanın sonrasında konuştu.

Fatih Terim'in değerlendirmeleri şu şekilde:

MARCAO GİDECEK Mİ?

“Marcao aldığımızdan beri gelişen, müthiş bir sol ayağı olan, iyi profesyonel. O rakamların az olduğunu düşünüyorum Marcao'ya, her geçen gün üzerine koyarak devam edecek. Sayın yönetimimiz Galatasaray lehine bir şey uygun görürlerse, onu paylaşırız. Birçok isteyeni olmuştu ama her şey kolay değil öyle. Gitmeler, gelmeler bu kadar çok ses getirmemeli, bunlar artık çok doğal. 5 sene mukavele yapıyorsunuz, oyuncu 1 sene sonra gitmek istiyorum diyor, o zaman gidişler, gelişler doğal. Onun gibi genç, yetenekli birçok oyuncuyu katacağız inşallah.”

'YENİLERİ DE GELECEK'

Abdurrahim bey ile de onu konuştuk. Listemizde birçok oyuncu var, inşallah Galatasaray'a kazandıracağız, onlar da Marcao'nun izinden gidecekler. Aşağıda onunla ilgili de toplantı yaptık, olası eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz.

'ETEBO'DAN MEMNUNUM'

"Etebo'dan memnunum, iyi mücadele etti. Onlar bu haftaki maçlarını erteletti, 12 gündür maç oynamıyorlar, dinlenerek geldiler. Bu çocuklar Perşembe Azerbaycan seyahatinden geldi, Pazar maç oynadı. Oyuncularımı bu özverilerinden dolayı kutluyorum. Bozmamak için elimizden geleni yapacağız."

FENERBAHÇE DERBİSİ

"Bu ne ilk derbi, ne de son derbi. Bugünümüz, burada kalsın. Derbi günü sonrasında da, öncesinde de konuşuruz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal