Fatih Terim Maicon Kararını Verdi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son oynanan kupa maçında gösterdiği kötü performans ve gördüğü kırmızı kart sebebiyle ligin kalan maçlarında Maicon’a şans vermeme kararı aldı.

21.04.2018-11:17 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-10:52) Fatih Terim Maicon Kararını Verdi!

Sarı kırmızılıların teknik patronu Terim, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında oynadıkları ve 2-0 mağlup olarak elendikleri Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşması sonrası bazı oyuncularına sert mesajlar göndermişti. Terim’in Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasında çok kötü bir oyun sergileyen ve bir de kırmızı kart görerek kritik bir anda takımını 10 kişi bırakan Maicon'a Spor Toto Süper Lig’in kalan haftalarında forma şansı vermeyeceği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın sarı kırmızılı ekibe geldiğinde ilk 11’in değişilmezlerinden biri olan Brezilyalı savunmacı, attığı gollerle de takımına katkı sağlıyordu. Brezilyalı stoperin son haftalardaki kötü performansı Teleset Mobilya Akhisar karşılaşmasında da sürdü. Mücadelede Galatasaray’ın baskısını sürdürdüğü dakikalarda kırmızı kart gören 29 yaşındaki futbolcuya, Fatih Terim'in çok sinirlendiği gelen bilgiler arasında…

Spor Toto Süper Lig’de son oynanan Medipol Başakşehir maçında formasını Denayer'e kaptıran, Ziraat Türkiye Kupası’nda bulduğu fırsatı da değerlendiremeyen sarı kırmızılıların Brezilyalı defans oyuncusu Maicon, adeta kendini bitirdi. Kupadan elendikleri Akhisarspor mücadelesinde yenilen gollerde hatası bulunan ve Fatih Terim'in kenardan sert  bir şekilde fırça attığı Maicon’un, maçın son bölümlerinde arka arkaya iki sarı kartla oyun dışında kalması sabırları taşırdı.

Fatih Terim'in kart cezası nedeniyle Aytemiz Alanyaspor maçında yer almayacak Maicon'a çok kızgın olduğu ve ligin kalan maçlarında kendisine ilk 11'de görev vermeyi düşünmediği belirtildi.

Ligde Ankara’da oynanan G.Birliği maçında son dakikada yenen golde çok büyük bir hata yapan Brezilyalı oyuncu, Spor Toto Süper Lig’in ilk devresinde arka arkaya iki maçta oyundan alınması nedeniyle Tudor’la kavga etmişti. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal