Fatih Terim Maaşı

Pek çok sporsever Milli Takımı çalıştırdığı dönemde Fatih Terim ile ilgili pek çok konuyu merak etti. Bazı insanlar Fatih Terim maaşı, Fatih Terim maaşı milli takım gibi konularda bilgi sahibi olmak istiyor. Biz de bu konuları sizler için derledik…

22.05.2018-15:57 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-15:57) Fatih Terim Maaşı
Fatih Terim'in geçerli olan kontratına göre; Fatih Terim’in istifa etmesi durumunda TFF'ye 1 milyon 450 bin Euro, TFF sözleşmeyi feshetseydi, bu defa TFF, Terim'e 4.7 milyon Euro tazminat ödeyecekti.

15 Kasım 2013’te Türkiye Futbol Federasyonu ile teknik direktör Fatih Terim arasında 5+2 senelik bir kontrat imzalanmıştı. Buna göre; 15 Kasım 2018'e kadar Terim'in kontratı devam edecek ardından da 2 yıllık opsiyon devreye girecekti. Tecrübeli teknik adamın bu süreç içerisinde kontratı tek taraflı feshetmesi halinde TFF'ye 1 milyon 450 bin Euro tazminat ödeyecekti.

TFF'nin Fatih Terim'in görevini sonlandırmasının maliyeti çok daha değişik rakamlar üzerinde kurulmuştu: Terim'in Türkiye Futbol Direktörlüğü çin aldığı yıllık ücret 3.5 milyon Euro… Fatih Terim'in kontratının bitmesine ise henüz bu aydan itibaren 16 aylık bir süre daha var. Deneyimli teknik adamın bu süre içerisinde Milli Takım'daki görevine son verilmesi durumunda toplam 16 aylık parasını her ay 291 bin Euro olarak almayı sürdürecekti. Bu rakam toplamda yaklaşık 4.7 milyon Euro civarında…

Eğer TFF, Terim'in sözleşmesini tek taraflı feshettiğini açıklasaydı, Terim'e kontratının kalan dönemindeki alacaklarının tamamını (4.7 milyon euro) ödeyecekti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal