Fatih Terim: ''Keşke Real Madrid'e de Çift Forvet Oynasak''

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, alınan 3 puanın yanında takımın oynama isteğinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

19.10.2019-09:51 - (Son Güncelleme: 19.10.2019-09:48)

Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor’u 3-2 mağlup etti. Mücadelenin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"ANDONE'DEN MEMNUNUM"

“Keşke 2-3 daha olsa da hepsini oynatsak. Andone’nin performansından memnunum. Onun adına da sevinçliyim. Keşke Real Madrid’e de çift forvet oynasak, herkese çift oynasak. İnşallah Falcao da aramıza katılacak. Maçına göre 1 oynarız, 2 oynarız ama iki iyi santrfor olması önemli” diye konuştu.

"FALCAO 18 GÜNDÜR YOK.."

“Falcao çok iyi karakterli bir oyuncu. Çok oynamak istiyor ama maalesef en son Paris Saint-Germain maçında vardı. 17, 18 gündür yok. Real Madrid maçına kadar 22 gündür antrenman yapamadığını düşünürsek zor görünüyor. Kendisiyle konuştum, ağrım var dedi. Yarına bakacağız. Ama o da uğraşıyor oynamak için maalesef yapacağımız bir şey yok. İyice iyileşsin ki bize uzun sürede faydalı olsun. Böyle maçlarda oynamasını istiyorum ama ağrısı varsa yapacak bir şey yok. Galatasaray taraftarı tabii ki Falcao’yu ister. O da çok istedi. Ümit ederim bundan sonrası sahada devam eder” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal