Fatih Terim İki İsmin Yolunu Gözlüyor!

2018-2019 sezonunda üç kulvarda birden yarışacak Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim öncelikle iki ismin kadroya dahil edilmesini istiyor.

04.07.2018-16:26 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-16:23) Fatih Terim İki İsmin Yolunu Gözlüyor!

Yeni sezon öncesi savunma hattında defansın sağında Mariano - Linnes ikilisinin olması, defansın soluna da Japon yıldız Nagatomo'nun transfer edilmesinin ardından yalnızca defansın ortasına bir takviye yapılması planlanıyor.

İki sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan ve geçtiğimiz sezonun son karşılaşmalarında gösterdiği performansla dikkat çeken Denayer'in yeniden takıma kazandırılması adına görüşmeler sürüyor.

Orta sahanın merkezinde Donk, Selçuk ve Fernando'nun yanı sıra bir oyuncu daha isteyen Fatih Terim’in raporu doğrultusunda sarı kırmızılı yönetim, Stoke City'de forma giyen eski oyuncusu N'Diaye için girişimde bulunacak.

Sarı kırmızılı yönetimin, Stoke City'nin geçtiğimiz sezon Premier Lig'e veda etmesinin ardından pek çok kulüp ile ismi geçen Senagalli yıldızı kiralamak için İngiliz ekibiyle temasa geçeceği öğrenildi.

Öte yandan UEFA ile yapılan anlaşmadan ötürü transferde oldukça dikkatli davranan yöneticiler, Cavanda'yı Belçika’nın Standart Liege takımına 2.4 milyon euro bonservis karşılığında satarak önemli bir gelir elde ederken, Belçikalı oyuncunun ardından kadroda bulunan yabancı oyuncu sayısı da 12'ye düştü. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal