Fatih Terim Hastaneden ‘Çocuklarını’ Takip Ediyor!

Fatih hoca, karantina durumunda bile çalışıyor. Futbolcuların idman bilgilerini günlük olarak isteyen Terim, teknik ekibinden ayrıntılı analiz raporları talep edip bunları tek tek kontrol ediyor.

28.03.2020-11:16 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-11:08) Fatih Terim Hastaneden ‘Çocuklarını’ Takip Ediyor!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, coronavirüs ile savaşını hastanede karantina altında sürdürüyor. Öksürük sorunu devam eden deneyimli hoca, hastanedeki zamanını ise boş geçirmemekte oldukça kararlı.

66 yaşındaki teknik direktör, basın toplantısında “çocuklarım” diye hitap ettiği futbolcularının günlük olarak idman bilgilerini takip ediyor. Yardımcılarından her gün ayrıntılı analiz raporları bekleyen Terim, bütün futbolcuların ne yaptığını, ailelerinin sağlık durumunu öğrenmek istiyor. Fatih hocanın taktik çalışmalar yapmayı sürdürdüğü ve kendisini lig en kısa zamanda tekrar devam edecekmiş gibi hazır tutmaya uğraştığı belirtildi.

"BABAMIN DURUMU İYİYE GİDİYOR"

Kızı Buse Terim Bahçekapılı, hastanede karantinada olan babası Fatih Terim’in sağlık durumuyla ilgili son detayları açıkladı.

Dün sabah sularında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Buse Terim, “Herkese merhaba, babamın durumunu merak edenler için daha iyi ve iyiye gidiyor. İnşallah daha da iyi olacak. Şifa bekleyen, bu hastalıkla mücadele eden herkese geçmiş olsun ve şifa diliyorum. Daha güzel haberler vereceğim günü iple çekiyorum” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal