Fatih Terim Hakkında Kulisleri Sallayan İddia!

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in önümüzdeki sezon Galatasaray'ın başında olmayacağını belirtti.

06.07.2020-08:33 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-09:43) Fatih Terim Hakkında Kulisleri Sallayan İddia!

Erman Toroğlu, Trabzonspor'un deplasmanda Galatasaray'ı 3-1 mağlup ettiği kritik mücadeleyi değerlendirdi ve Fatih Terim için de olay iddialarda bulundu.

FATİH TERİM B PLANI VE C PLANI DEDİ

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Galatasaray'ın üzerine çıkabilir. Lig sonunda, iki takım Galatasaray'ın üzerinde bitirebilir. İş o tarafa doğru gidiyor. Gomis'i idareciler mi yolladı, Fatih hoca mı yolladı? Fatih hoca tarafından, 'B planı, C planı' denildiğini biliyorum.

GALATASARAY FATİH TERİM'İ SORGULAYACAK

Tavuğu bakır tencere ya da düdüklüye koyarsın. Galatasaray düdüklüye kondu heralde, paramparça. Bir takım 7 kırmızı, bu kadar sarı kart görüp, bu kadar sakatlık veriyorsa, teknik direktör kendini sorgulayacak. Bu disiplinsizliktir, antrenman eksikliğidir, çok net. Hiç bana anlatmasın Fatih hoca.

FATİH TERİM MAÇTAN SONRA HAKEMİN YÜZÜNE...

Fatih Terim, masal anlatıyor. Fatih Terim'in, bir maçtan sonra hakemin yüzüne karşı 'Kardeşim, Galatasaray'dan İstanbul'da oyuncu atmak bu kadar kolay mı' dediğini biliyorum. Galatasaray'dan, Fenerbahçe'den, Beşiktaş'tan İstanbul'da oyuncu atılmaz diye bir şey mi var? Yıllarca bunlar alıştırmışlar, aynı kafadalar.

KURŞUN YEMİŞ GİBİ KENDİSİNİ YERE ATIYOR

Kırmızı kartta topa girerken Trabzonlu oyuncu, ayağının kenarından topa müdahale etmeye gidiyor Fatih hoca. Senin oyuncunun ayağına da fazla gelmiyor. Senin oyuncun, aynı Emre'nin 2 hafta evvel rakip oyuncuyu attırırken kurşun yemiş gibi kendini yere atıyor. Oyuncun kendini yere attı, ben de bir şey oldu zannettim, düşerken bir anda kendine geldi, iki ayağıyla göğsüne geçirdi adamın. Ama hakem atmadı, Türkiye'nin bir numaralı hakemi gördüğü yerde atmadı, VAR'a gitti. Niye? Ben vermedim, o verdi demek için. Sonra penaltı oluyor, yine VAR veriyor. Sen versene.

PENALTI KARARI DOĞRU

Cüneyt Çakır'ın penaltıda verdiği karar doğru. Trabzon'un penaltısında bence Cüneyt'in verdiği karar doğru. VAR çağırdı, penaltı oldu. Sen 3 metreden görüyorsun, VAR televizyondan görüyor. Sen 3 boyutlu görüyorsun, televizyon yanıltabilir. Hep bunlar cinlik, şeytanlık. Kafada şeytanlık var.

FATİH TERİM SENEYE GALATASARAY'IN BAŞINDA OLMAYABİLİR

Fatih Terim seneye Galatasaray'ın başında olmayabilir. Duruma bakacak, kupalara da gidemeyecekse, para da yoksa, şu durumda iki sene şampiyon yapmış teknik adam, bu sene de olmadı deyip, kenara geçip, bekleyecek gibi geliyor bana. Bunlar valizle hazırlık konuşmaları. Sık sık da Bodrum'a gidiyormuş, takımla pek kalmıyormuş duyduğuma göre. Bana öyle geliyor.

BU ADAMLARA NASIL PARA VERİYORSUNUZ?

Feghouli denen adam bir kırmızı kart gördü... Bu adamlara bu paraları nasıl veriyorlar? Kuzey Afrika ülkelerinden gelenler takımlarını böyle yarım bırakıyor. Rakip tekme atar, canın yanar ve döner vurursun, o da olmaz da... Feghouli kurşun yemiş gibi yere atıyor kendini sonra da vuruyor. Emre de kurşun yemiş gibi attı ya kendini, o darbeyi yerseniz yerden kalkamazsınız. Bu adamların Galatasaray'dan gönderilmesi lazım.

BAŞKANI DA HASTA ETTİLER

Dün çok iyi bir Galatasaraylı ile karşılaştım, gerçekten içeriyi de bilir, 'Başkanlıkta ne olur?' dedim. '6-7 aday çıkar, aradan Abdurrahim Albayrak götürür' dedi. Buyur... Bu başkanı hasta edenler, Galatasaraylılardır, rakip taraftarlar değildir. Adamı hasta ettiler.

GALATASARAY O ŞANSI YAKALADI

Bizim zamanımızda şampiyonluğa giden takım, rahatlamış bir takımla oynadığında organize yapılırdı, puan alınırdı ama şimdi artık öyle şeyler olmaz. Galatasaray 2-1'in ardından 2. golü bulabilirdi, bir topu iyi kullansalar gol gelebilirdi. O şansı da yakaladılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal