Fatih Terim Galatasaray'ı Bırakacak mı?

Coronavirüs salgını sebebiyle ailesinin kariyerini sonlandırmasını istediği Fatih Terim'in, “Daha kazanılacak çok zafer, alınacak çok kupa var. Ne bırakması!.. Çok daha güçlü bir şekilde görevime döneceğim” şeklinde cevap verdiği belirtildi.

30.03.2020-12:44 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-12:42) Fatih Terim Galatasaray'ı Bırakacak mı?

Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim, ailesi tarafından "Artık işi bırak, bizimle kal" söylemlerine kulak asmadı. Terim, teknik direktörlüğe kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı. Hastaneden taraftara ve futbolcularına haber yolladı: “Ne bırakması. Daha güçlü olarak aranıza döneceğim. Çıkar çıkmaz Florya'dayım.”

Pazartesi gününden beri coronavirüs salgınından dolayı hastanede tedavi altında bulunan Fatih Terim, Türk futbolunun gündemindeki kişi konumunda. Hastalık süreci sebebiyle büyük bir tedirginlik yaşayan eşi ve kızlarından "Artık dinlen" çağrısı alan deneyimli teknik direktör son kararını verdiği bildirildi. İmparator kesinlikle emekli olmayı planlamıyor. Hatta Terim'in tedavi sürecinde bile öğrencilerinin durumunu izlediğini ve gelecek sezon ile alakalı planlamalar yaptığı bile ifade ediliyor.

Başarılı teknik adamın, "Galatasaraylılara bir söz verdim. Daha kazanılacak çok zafer, alınacak çok kupa var. Ne bırakması!.. Çok daha güçlü şekilde görevime döneceğim" dediği de söyleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal