Fatih Terim: Galatasaray’a Yakışır Bir Oyun Sergiledik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto maçının ardından açıklamalarda bulundu.

04.10.2018-09:50 - (Son Güncelleme: 04.10.2018-09:47) Fatih Terim: Galatasaray’a Yakışır Bir Oyun Sergiledik

Tecrübeli teknik direktör karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "Bugün muhteşem bir gece olabilirdi. Beni sevindiren şey, sahada Galatasaray taraftarının gurur duyacağı bir takım olması." dedi.

Fatih Terim, "Galatasaray taraftarını ve Türk halkını çok mutlu etmek isterdik fakat olmadı. Önümüzde 4 karşılaşmamız daha var. Galatasaray taraftarlarına her zaman sözünü verdiğim 'Helal olsun' dedirtecek bir oyun ortaya koyduk. Porto’ya karşı oynamak kolay değil, herkes Porto'ya iyi baksın." ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik adam sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bugün muhteşem bir gece olabilirdi. Beni sevindiren şey, sahada Galatasaray taraftarının gurur duyacağı bir takım olması. Yalnızca bunu söyleyebilirim, onun dışında hoşuma gitmedi. Hoşuma gitmez benim yenilgiler."

"Futbol skor oyunu, sonuç olarak yenildik. Yenilgiyi hak ettik mi, hak etmedik. Diğer karşılaşmalarda bu oyunu sürdürmemiz, geliştirmemiz gerekiyor. Galatasaray'a yakışır bir futbol ortaya koyduğumuz için son derece memnunum."

"Herkes Serdar Aziz'in pozisyonuna penaltı diyor fakat Michael Oliver'ın Real Madrid-Juventus karşılaşmasındaki penaltıdan sonra daha seçici olduğunu düşünüyorum. O herhalde psikolojik olarak bir travma oldu kendisinde. Madrid lehine olmayan bir penaltı çalıp, maçın ve Şampiyonlar Ligi’nin kaderini değiştirmişti."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal