Fatih Terim: Galatasaray, Herkesi Her Yerde Yenecek Güçtedir

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

02.04.2019-23:11 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-22:59) Fatih Terim: Galatasaray, Herkesi Her Yerde Yenecek Güçtedir

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulundu. 

"GALATASARAY, HERKESİ HER YERDE YENECEK GÜÇTEDİR"

Terim ''Maçtan önce de söyledim, çok iyi kapanan bir takımla oynadık. İlk 45 dakika çok iyi oynadık. Oyunu yığdık, penaltı mı değil mi bilmiyorum tam seyretmedim o pozisyon var. Sonuçlandırmayı unuttuk, bunu beceremedik. İlk yarıda kalemize top bile gelmedi.'' dedi. Galatasaray'ın kupayı alacak güçte olduğunu ifade eden Terim, ''İkinci yarıda da bu oyuna devam ettik. Ta ki 10 kişi kalana kadar. 10 kişi kaldıktan sonra da ataklarımız oldu. Kalemizde pozisyon da verdik tabii. Galatasaray nerede olursa olsun, bu kupayı alacak, herkesi her yerde yenecek güçtedir.'' sözlerini kullandı.

"HAKEM BÖYLE DÜŞÜNMÜŞ"

Luyindama'nın gördüğü kırmızı kartla ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, ''Arkadaşlarım pek kırmızı kart olmadığını düşünüyor ama hakem böyle düşünmüş. İlk yarıdaki Malatyaspor maçında da Mariano rakibe dokunmadan sarı kart görmüş ve Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düşmüştü. Futbolcu olarak bu hareketi yapıyorsanız, ayağınızı da bir yere indireceksiniz. Herhalde kasıtlı değerlendirdi ve kırmızı kart gösterdi. Ömer sarı kart gördükten sonra alkışladı mesela, görüntülerde var. Görmek için fazla sayı var ama kimse kimseyi ikaz etmiyor. Öyle bir soru sordun ki, sen de bana ceza yedirme. Sen de bana ceza yedirme yani.'' ifadelerini kullandı.

TARAFTARA MESAJ

Taraftarların oyunculara yönelik protestosuna değinen Terim, "Taraftarımızın çabasını anlıyorum ama oyuncularımıza çok ihtiyacımız var. Üzerinde Galatasaray forması olan, üzerinde Galatasaray arması olan herhangi bir oyuncuya ne ıslıkla, ne de sözle yuh diyerek bir ceza vermesinler. Bu bize yakışmıyor" ifadesini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal