Fatih Terim: Galatasaray Böyle Oynamaya Devam Ettiği Sürece Her Şey Kapanır

Süper Lig’in 19. Haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-0 mağlup eden Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

27.01.2020-08:44 - (Son Güncelleme: 27.01.2020-08:42) Fatih Terim: Galatasaray Böyle Oynamaya Devam Ettiği Sürece Her Şey Kapanır

Süper Lig’in 19. Haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-0 mağlup eden Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Ligin ikinci yarısı için değişik bir Galatasaray seyrettireceğimizi zaten ifade etmiştik. Böyle bir şey de planlıyorduk zaten, oyundaki değişikliği demek istiyorum. Sahada istenen her şeyi çok iyi yapan, iyi oynayan ve mücadele eden, çok istekli bir Galatasaray vardı. Tüm oyuncularımı Galatasaray'a yakışır oyundan dolayı tebrik ediyorum."

"Ne olursa olsun Konyaspor'u açmak kolay değil, sıkıntılı maçlar da oynadık daha evvel ama bugün her şeyiyle sahada olan, iyi şeyler yapan bir Galatasaray vardı. Önemli deplasman, önemli 3 puan. Bunu iyi oyunla gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Oyunu birçok yönüyle geliştirmeliyiz. Mükemmel demek doğru olmaz. Oyun içi istikrarı devam ettiren bir Galatasaray olmalı. 90 dakika hiçbir dakika bırakmayan bir Galatasaray olmalı. Zaman zaman gereksiz pas hataları oluyor, oyun kontrolü için doğru değil bunlar."

"Her geçen gün saha içerisinde oynadığından daha çok keyif alan bir oyuncu grubu görüyorum, bu da beni mutlu ediyor. Çok şükür 3 puanla ve 3 golle ayrılıyoruz buradan. Deplasmanda 1-2 olur ama defansın da hiç pozisyon vermeden oynaması sevindirici. Çarşambadan geliyoruz, birkaç oyuncuyu dinlendirdik bugün. 1-2 gün izni hak ettiler, sonra tekrar başlayacağız."

"Saracchi küçük bir şey hissetti, sprinter oyuncu çünkü, hiç de esirgemiyor sprintlerini. Her maç oynamaya başladı, Leipzig'de fazla oynamıyorken burada sürekli oynamaya başladı. Falcao'da da umarım bir şey çıkmaz ve ikisi de tedbir amaçlı değişiklik olmuş olur."
"Bugün sahada istenileni yapan bir Galatasaray vardı. Ondan dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum. Önemli bir 3 puan aldık. Konya'da Konyaspor'u yenmek çok kolay değildir. Dolayısıyla oyuncularımı kutluyorum."
Terim, bir basın mensubunun Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamalarını hatırlatması üzerine, "50 seneye yakındır Galatasaray'a emek ve gönül veren birinin Galatasaray'ından bahsediyoruz. Cuma günü saat 19.05'te ben gerekli cevabı verdim zaten. Attığım mesajla benim için konu orada kapanmıştır, orada bitmiştir."

"8-18 ile 10-20 arasında çok büyük fark yok. Galatasaray böyle oynamaya devam ettiği sürece her şey kapanır. Benim buradaki en önemli düşüncem şudur; vazgeçmek taraftarı değilim, vazgeçmeyeceğiz. Şu anda her hafta bir rakibimize yanaşıyoruz veya önüne geçiyoruz. Kolay da değil bu. Önemli olan bizim hiçbir şeyden vazgeçmememiz. Ne isteklerimiz ne iddiamız ne de oyun içerisindeki skor aleyhimize olduğunda vazgeçmeden oynamamız. Bütün mesele burada. Açıkçası ligin ikinci yarısının zevkli ve çekişmeli geçeceğini söylemiştik, öyle de görünüyor. Anadolu takımlarının bir başkaldırısı da söz konusu, onların da hakkını yemeyelim. Dolayısıyla zor geçecek. Hiçbir başarı da kolay olmuyor. Kaderimiz de böyle zaten."
"Uygun olursa hem teknik hem de ekonomik olarak bakacağız"

"Hiç transfer yapmama ihtimalimiz var. Bu dünyanın sonu değil. Kadromuz içerisinden ihtiyaç olan yere yama yaparız. Takım da şu anda iyi oynuyor zaten. Transferin son günü bizde de hareketli geçecektir. Son 3-4 gün hareketli geçecek, biz de arkadaşlarımız da buna bakacağız. Uygun olursa hem teknik hem de ekonomik olarak bakacağız. Ancak gidecekler de olacak."

"Deprem faciasında kaybettiğimiz depremzedelere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa diliyorum. Allah, bir daha göstermesin. Yarın da AFAD ile konuşarak yapılabilecek bir yardım varsa oyuncularımızla organize etmeyi planlıyoruz." Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal