Fatih Terim: Eğer Ortada Bir Kupa Varsa Galatasaray Orada Favoridir

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Evkur Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 5-2 mağlup ettiği ve finale yükseldiği maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Terim, "Eğer bir yerde kupa varsa, Galatasaray orada vardır, orada favoridir." ifadelerini kullandı.

25.04.2019-23:27 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-23:19) Fatih Terim: Eğer Ortada Bir Kupa Varsa Galatasaray Orada Favoridir

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Evkur Yeni Malatyaspor galibiyeti ardından açıklamalarda bulundu.

KUPALARA LAYIKSIN SEN GALATASARAY

Oynanan oyundan memnun olduğunu ifade eden Terim, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. İsteyerek ve inanarak kazandılar. Finale kaldığımız için mutluyum. Kupalara layıksın sen Galatasaray." diye konuştu.

MARCAO'NUN DURUMU

Maçta sakatlanan Marcao'nun sağlık durumu ile ilgili de konuşan Fatih Terim, "Marcao'nun durumunun yarın yapılacak tetkiklerde ne olacağını göreceğiz. Geldiğinden beri bildiğimiz ve gördüğümüz kadarıyla değişik bir bünyesi var. Yürekli de bir oyuncu. En kısa zamana yetiştirmeye çalışacağız." dedi.

GALATASARAY ÇOK BÜYÜK BİR CAMİA

Konuşmasında ilahi adalet vurgusu yapan Terim, "Galatasaray çok büyük bir camia, çok büyük bir marka. Bazen 30 milyon denilince çok görülüyor ama birleşince çok güçlü bir camia. İlahi adalete inanan bir camia ve bugün onun tezahürünü gördük." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal