Fatih Terim Claudio Taffarel'in Takımda Kalması İçin Görüşme Yapacak!

Taffarel'in sarı kırmızılı takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılırken Fatih Terim tecrübeli kaleciyi ikna etmeye çalışacak.

22.07.2019-08:59 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-08:56) Fatih Terim Claudio Taffarel'in Takımda Kalması İçin Görüşme Yapacak!

Fatih Terim, yalnız Brezilya Milli Takımı'nda çalışmak için Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanan Claudio Taffarel ile bir görüşme yapacak. Fatih Terim, deneyimli antrenöre genç kaleciler başta olmak üzere takımdaki öneminden bahsedecek.

Galatasaray yeni sezona hazırlanma planları yaparken dün ortaya çıkan haber ortalığı karıştırmıştı..

Brezilya basınında çıkan habere göre; Sarı kırmızılıların efsane kalecisi ülkesine geri dönmek istiyor ve yeni sezonda Galatasaray'da olmayacak.

Bruno Andrade'nin haberine göre, artık kulüp takımlarını çalıştırmaktan yorulduğu ve yalnızca Brezilya Milli Takımı'nda görev almak isteyen hatta ülkesinde kalarak ailesine daha yakın olmayı düşünen Taffarel, kısa süre içerisinde ayrılık kararını açıklacağı belirtilmişti.

Fatih Terim devreye girdi

Taffarel'in ayrılık kararına bir hayli şaşıran ve üzülen Fatih Terim'in devreye girip, Taffarel'i ikna etmeye çalışacağı belirtildi. 

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal