Fatih Terim: 'Bu Oyun Bizi Şampiyon Yapar'

Galatasaray Teknik Adamı, 3-1 yenmelerine karşın kupaya veda etme üzüntüsünün içerisinde olan oyuncularına bir konuşma yaptı.

14.02.2020-09:07 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-08:59) Fatih Terim: 'Bu Oyun Bizi Şampiyon Yapar'
Ziraat Türkiye Kupası’nda Aytemiz Alanyaspor’u 3-1 alt etmesine rağmen tur atlayamayan Galatasaray’da ortaya konan oyun, tüm camiayı sevindirdi.

Kupadan elendikleri için bi hayli üzgün olan futbolculara en büyük desteği Fatih Terim verdi. Deneyimli teknik adam, karşılaşmanın ardından soyunma odasında üzgün bir şekilde oturan oyunculara, “Sezonun en iyi futbolunu oynadınız. Bu oyun bizi şampiyonluğa ulaştırır. Yeter ki şampiyonluk hedefinden vazgeçmeyelim” dedi.

2 gün önce “İlk ve ikinci maçtaki bazı şeylerle ilgili konuşmayacağım, camiamızın sesini bekleyeceğim” ifadelerini kullanan Terim’in bu sözlerinin nedeninin hakemler olduğu söylendi. Fatih Terim’in önceki gün Seri’nin kaydettiği golün ofsayt nedeniyle sayılmamasına ve Alanyaspor’un iki karşılaşma da zaman geçirmesine hakemlerin göz yummasına sinirlendiği söylendi. Galatasaray'lı hoca ceza kesilmesin diye sustu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal