Fatih Keleş Kimdir, Nerelidir?

Fatih Keleş son maçı? Fatih Keleş nereli? Fatih Keleş ermeni? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

06.06.2018-16:34 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-16:22) Fatih Keleş Kimdir, Nerelidir?

Fatih Keleş
Boksör
Doğum tarihi: 27 Kasım 1989 (28 yaşında), Trabzon
Boy: 1,75 m
Kilo: 60 kg
Eş: Fatma Keleş
Sıklet: Hafif Sıklet
Eğitim: Karadeniz Teknik Üniversitesi

Fatih KELEŞ`i izlediğimiz kadarıyla, yerinde duramayan hiperaktif bir tarza sahip olduğunu, hiperaktif olduğu derecede spor zekası olan bir sporcu.

Bu şekilde süper aktif sporcuların sporda yer aldıkları konumdan daha ileri gidebilmeleri için, yapıları sebebiyle onlara özel ilgi göstermeli ve ayrıca antrenmanlarını bilimsel biçimlerde yaptırılmalıdır.

Sporda en önemli ve öncelikli olan dengeli beslenme menüsünü diyet uzmanları ile koordine kurup, yaptırılmalıdır. Antrenmanların yoğunluğuna oranla günde minimum 4500-5000 kilo kaloriye gereksinimleri vardır. Bildiğim kadarıyla Fatih`in önünde dünya ve olimpiyatlar gibi önemli resmi karşılaşmalar var. Bu resmi karşılaşmalarda zirveye yürüyebilmesi için, dünya devletlerinin yaptığı gibi, sporcuya, sosyolog, psikolog, fizyolog, pedagog ve kondisyonerlerden destek alarak hazırlanmak zorunludur. Gördüğüm kadarı ile bu bilimsel uğraşlara Fatih kişilik olarak yanıt verecek vaziyette.

Bütün bu bilimsel yöntemlerin haricinde Fatih ve onun gibileri olimpiyatlar ve dünya şampiyonalarına hazırlarken kendilerine şu özelliklere sahip, partnerler mümkün olduğunca yer almaldıdır. Örneğin; kendisi gibi düz gardlı ve oyun kurucu, ters gardlı, kendinden daha sağlam, daha kuvvetli, daha atak, daha saldırgan ve daha inatçı partnerler olması, kendisinden büyük karşılaşmalarda başarı düşünülüyorsa, kesinlikle bu partnerler kullanılmalıdır.

Dünya ülkelerinde boksta ileri olan devletlere baktığımız zaman ileriye dönük umut olan sporculara bu yöntemlerin uygulanmakta olduğu biliniyor. Bunların haricinde tabii ki teknik taktiklerle birlikte paralel yürütülmesi mecburidir. Neticesinde de önemli bir sıkıntı olmaz ise başarıda yanında gelmektedir. Yukarıda söylediğimiz şartlar dikkate alınmadan, bildiğimiz klasik çalışmalarla böyle büyük karşılaşmalara hazırlanmaya kalktığınızda, mevcut durumlarından daha ileri bir yere gitmeleri tesadüfî olur. Tesadüflerinde her daim karşınıza çıkması olası değildir.

Son Dakika Spor  Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal