Fatih Doğan: VAR'a Gitmek Yasak Mı

Sabah Gazetesi Spor yazarı Fatih Doğan, Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

21.01.2020-09:48 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-09:45) Fatih Doğan: VAR'a Gitmek Yasak Mı

Sabah Gazetesi Spor yazarı Fatih Doğan, Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi. Doğan, VAR’a gitmek yasak mı dedi.

İşte Fatih Doğan’ın açıklamaları:

Maçta teknik adamların hamlelerini, hatalarını, oyuncu performansını derinlemesine analiz etmeyi düşünürken hakem Ali Şansalan'ın oyunu direkt etkileyen hatası karşımıza çıktı.

Şansalan, Burak'ın penaltı pozisyonunu göremeyerek üstelik VAR'a gitmeyerek beraberlik şansını adeta gasp etti. Can alıcı nokta şu! Beşiktaş'ın attığı frikik golünde 32'de Emre Kılınç'ın N'Koudou'ya yaptığı faulü süzen Şansalan, benzer pozisyonda penaltıyı neden süzmedi! 67'de geç ama doğru bir kararla Uğur Çiftçi'yi VAR'a bakıp atan Şansalan sadece filmin sonuna değil maça, yarışa direkt etki etti.

Fenerbahçe maçında 2.5 penaltısı yine VAR'a gidilmediği için verilmeyen Beşiktaş'ın bu durumu adeta kaderi oldu! 18 haftada 10 net penaltısı verilmeyen Beşiktaş "Herkese VAR bize yok" demekte sonuna kadar haklı... Karşılaşmaya gelince... Bir şeye inanırım; iyi kaleci yarışta tutar, iyi hücum hattı şampiyon yapar. Beşiktaş'ta ikisi de eksik!...

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal