Fatih Demireli Kimdir?

Fatih Demireli kimdir? Fatih Demireli boyu? Fatih Demireli hangi takımlı? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

01.06.2018-22:06 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-15:07) Fatih Demireli Kimdir?

1983 Münih doğumlu. Sportal, Sport1 ve Spox'ta üstlendiği vazifelerin haricinde uzun zaman Bundesliga'da çalıştı. Başında ve arasında gazetecilik ve işletme eğitimlerini de tamamlayan Fatih, Socrates'in Almanya projesi için 2016'da buraya geçti.

Arkadaşının ağzından Fatih Demireli;

Fatih ile tanistigimizda Bundesliga'nin resmi sayfasında görev yapıyordu. Münih doğumlu bir gazeteci. En başından beri Top 11'leri aldigim web sayfası olan Spox.com'a gitti. Hatta beni de kenarından kösesinden almaya uğraştı ancak pek cok sebepten mümkün olmadı bu.

Spox.Com'da Türkiye Ligi icin uğraş verdi. Artik Almanyada yetisen cocuklarin birinci dili Almanca ancak ana ligi hala Türkiye Süper Ligi. Almanya'da bu ligin daha fazla alaka görmesi icin uğraş verdi ve bir biçimde kazandi, artik o cok calistigi sitede Türkiye Süper Ligi sorumlusu da oluverdi.

Röportajlar gerçekleştirdi. Fabian Ernst, Baris Özbek ve daha birçoğu ile. Türkiye Liginden sanki La Liga, Premiere Lig gibi özetler veriyor Alman insanına ve tabiki Almanya'daki Türk gençlerine. Tuhaf oluyorum hala ben o haberleri gördüğüm zaman. Altindaki imzaya mi sasirayim yoksa Türkiye Süper Ligi'ndeki sıradan bir haberin milyonlarca okuru olan bir yerde gündemde olmasina mi sasirayim ? Fatih Demireli'nin esasen Türkiye Süper ligine yaptigi bir iyiliktir bu.

Ardından Besiktas bir Alman teknik direktör ile anlasti. Bernd Schuster. O transfer ardından Bundesliga'dan kalma iliskilerini kullanip Schuster ile mail yoluyla bir röportaj gerçekleştirdi. Sorulari sordu, yanıtları sitede yayınladı, baska da bir sey yapmadi.

Fatih Demireli Hangi Takımlı?

Galatasaray

Fatih Demireli Boyu

Sosyal medya ve Google'da "Fatih Demireli Boyu" hakkında pek çok arama mevcut bu durum karşısında Fatih Demireli komplekssiz davranarak aşağıdaki paylaşımı yapmıştır.

Fatih Demireli Boyu

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal