Fatih Altaylı'dan Mustafa Cengiz'e: Zeka Seviyesi Beni Anlamaktan Uzak!

Fatih Altaylı, Kasımpaşa’nın Fenerbahçe ve Galatasaray’a 'bonservissiz' bir şekilde futbolcu göndermesini TFF'ye taşıtan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu eleştirdi ve Mustafa Cengiz hakkında ağır ifadeler kullandı.

25.08.2020-12:58 - (Son Güncelleme: 25.08.2020-12:55) Fatih Altaylı'dan Mustafa Cengiz'e: Zeka Seviyesi Beni Anlamaktan Uzak!

Trabzonspor, harcama limitlerini bahane göstererek, Kasımpaşa’nın Fenerbahçe ve Galatasaray’a 'Bedelsiz' bir şekilde oyuncu göndermesini Türkiye Futbol Federasyonu’na taşımasının sonrasında Fatih Altaylı, Blomberg TV’de, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu topa tuttu.

Fatih Altaylı, Kasımpaşa'nın geçmiş senelerde Trabzonspor'a kıyak geçtiğinden bahsederken şu cümleleri kullandı: "Kasımpaşa geçmişte Trabzonspor'a da kıyak yaptı. Özer Hurmacı'yı alıp 4 sene parasını ödemediler, UEFA borçsuzluk kağıdı istedi. Turgay Ciner'le konuşmam için ricacı oldular. Turgay Ciner bana '4 senedir ödemiyorlar' dedi ama belgeyi verdi. Kasımpaşa kulübü, Özer Hurmacı için senden bonservis bedeli almayınca sesin çıkmaz. Aynısını Fenerbahçe'ye yapınca kaos.''

'AHMET AĞAOĞLU KLİNİK BİR VAKA'

Ahmet Ağaoğlu'na klinik bir vakaya benzetmesi yapan Altaylı, ''Tüm desteklere rağmen başarısız olan Trabzonspor yönetiminin hezeyanıdır bu. Ahmet Ağaoğlu klinik bir vaka. Türk sporunun içinde olmaması gereken bir adam. Spor ile tüm ilişkisi kesilmeli. Siyaset normal ötesi destek verdi, Ahmet Ağaoğlu beceremedi. Adam gibi yönetmiş olsan şampiyon olurdun. Ayrıca herkes borçlarını TL'ye dönerken, 'Nasılsa devlet arkamda, bol keseden harcarım' diyerek tedbir almamış. Trabzonspor'u batağa sürüklüyor." şeklinde konuştu.

'ZEKA SEVİYESİ BENİ ANLAMAKTAN UZAK'

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e de ağır ifadeler kullanan Altaylı, şu ifadeleri kullandı: ''19 kulüp Bankalar Birliği anlaşmasının faizi yüksek, 5 yılda bu parayı ödeyemeyiz diyor. Doğru. Mustafa Cengiz'e, "19 kulüple hareket edin" dedim. Zeka seviyesi beni anlamaktan uzak olduğu için 'Zengine biat' anlıyor. Ali Koç diye algılıyor."

'GALATASARAY'I TARİKATÇI ULTRASLAN'DAN KURTARACAĞIZ'

Fatih Altaylı, son olarak ''Galatasaray'ı tarikatçı ve mafya bozuntusu ultraslan'dan kurtaracağız." açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal