Fatih Aksoy: Burak Yılmaz Ve Caner Erkin Bana Kızabilirler

Karşılaşmanın ardından günün başarılı isimlerinden Fatih Aksoy, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

20.01.2020-09:40 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-09:38) Fatih Aksoy: Burak Yılmaz Ve Caner Erkin Bana Kızabilirler

Lider Sivasspor deplasmanda konuk olduğu Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından günün başarılı isimlerinden Fatih Aksoy, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar;

2’nci yarıya kaldığımız yerden devam ederek başlamak istiyorduk. Çok zor bir deplasmana geldiğimizin farkındaydık. Taraftarlarıyla bütünleştiğinde Beşiktaş bu ligin en zor deplasmanı. Kazandığımız için mutluyuz. Zor olacağını da biliyorduk, 10 kişi de kaldık. Allah’a şükür güzel bir galibiyet oldu, zor oldu ama başardık.

Rakip oyuncu hızlı başlamasın diye topu almak istedim. Her an olabilecek bir pozisyon çünkü hem 10 kişiydik hem de Beşiktaş’ın boşluk verdiğinizde hızlı başladığında etkili olabilecek oyuncuları var. Ben de profesyonellik gereği böyle bir şey yaptım. Sonra rakip takımdaki arkadaş beni itti. Ondan sonra bir karışıklık oldu. Onla değil ama içerideki Türk abilerimle hallettim. Bir sıkıntım yok çok şükür. Bizim taraftarlarımız yabancı oyuncuları biraz daha fazla seviyor. Canları sağ olsun. Yapacak bir şey yok. Biraz üzüldüm sadece.

Sen yapma böyle şeyler dediler, ‘pozisyon gereği hızlı başlamayın’ diye yaptım dedim. Burak abi ile maçtan sonra konuştuk. Bir sıkıntı yok. Caner abi ile Burak abi benim abim gibi, kızabilirler. Saha içinde ya da saha dışında yanlış yaptıysam bana söyleyebilirler. Yabancı oyuncunun bana müdahale etmesi ve Ali hocanın da buna izin vermesi… Yapacak bir şey yok, bunlar olabiliyor. İfadelerini kullandılar.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal