Fanatik Taraftar Evini Sarı Kırmızıya Boyadı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde hayatını sürdüren fanatik Galatasaraylı üzüm üreticisi İbrahim Yılmaz, bağ evini sarı kırmızı renklere boyadı.

14.05.2018-13:52 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-13:44) Fanatik Taraftar Evini Sarı Kırmızıya Boyadı!

Fanatik bir Galatasaray taraftarı olan İbrahim Yılmaz, bağ evini tuttuğu takımın renkleri olan sarı kırmızıya boyayarak şampiyonluk için gün saymaya başladı.

Çocukluğundan bu yana Galatasaray taraftarı olduğunu ifade eden 40 yaşındaki fanatik taraftar, "Ben, yıllardır Galatasaray taraftarıyım. Bu sezon inşallah 21. Lig şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Bundan dolayı, bağ evimi ve üzüm bağıma yeni diktiğim 60 adet bağ direklerini takımımın renklere boyadım. Bir haftalık çalışma sonucu her yer sarı kırmızı oldu. Yalnızca boya masrafım oldu. Bağ evimin ön tarafına Galatasaray amblemi ve Atatürk resmi yaptım. Bağ evimin ön kısmına da Galatasaray bayrağı diktim. Her şey Galatasaray için" ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızı renklere boyadığı bağ evinde Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’de son maçı olan Göztepe mücadelesini arkadaşlarıyla birlikte izleyerek şampiyon olunması halinde bağda kutlama yapacaklarını vurgulayan Yılmaz, sarı kırmızılı ekibin 21. şampiyonluğunun şimdiden hayırlı olmasını sözlerine ekledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal