Fanatik Abla Kardeş, Ünal Karaman ve Futbolcularla Buluştu! Sosyal Medya Yıkıldı

Trabzonspor Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Atiker Konyaspor ile oynanan karşılaşmada tribündeki görüntüleriyle sembol haline gelen Aslı Kethüda ve Fatma Alemdar kardeşleri bordo mavili ekibin tesislerinde konuk etti.

14.12.2018-16:59 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-17:06)

Trabzonspor Kulübü, Süper Lig’de geçen hafta Atiker Konyaspor ile oynanan maçta tribündeki görüntüleriyle herkesin sempatisini kazanan Aslı Kethüda ve Fatma Alemdar kardeşleri tesislerde ağırladı.

Bordo mavili ekibin teknik direktörü Ünal Karaman ve oyunculardan Jose Sosa, Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Uğurcan Çakır ile Ogeny Onazi ile bir araya gelen kız kardeşler, hikâyelerini futbolcularla paylaştı.

Futbola yoğun ilgi duyan iki kız kardeş, ayrıca hafta Beşiktaş’la oynanacak müsabaka öncesi Ünal Karaman ve oyunculara başarılar diledi. Bordo mavili futbolcular Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Ogenyi Onazi ve Uğurcan Çakır, Aslı ve Fatma kardeşlerin ellerini öperek kendilerine teşekkür etti.

İki kız kardeşin teknik direktör Ünal Karaman ve futbolcularla buluşması Trabzonspor Kulübü sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü.

İşte Trabzonspor'un resmi sosyal medya hesaplarından paylaştığı o video...

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal