Falcao'yu Almaya Geldi!

Katar'ın Al Rayyan ekibi, Galatasaray'ın forveti Radamel Falcao için bir temsilcisini İstanbul’a gönderdi. Brahimi ve Mercado gibi yıldızlara sahip olan Katar ekibi, Falcao için şartları zorlayacak.

19.10.2020-13:43 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-13:43) Falcao'yu Almaya Geldi!

Yüksek maaşı, sakatlıkları ve istikrarsız performansıyla Galatasaray’ın büyük bir sorunu haline gelen Radamel Falcao, takımdan ayrılmanın eşiğinde. Yıllık 7 milyon Euro dolaylarında ücret kazanan 34 yaşındaki forvet oyuncusu da Galatasaray’dan ayrılmaya sıcak bakıyor. Önemli yatırımlar yapan Katar ekibi Al Rayyan, Brahimi ve Mercado’dan sonra Falcao’yu da gözüne kestirdi.

BONSERVİSTE KOLAYLIK YAPILACAK

Katar’da çıkan haberlerde Al Rayyan’ın bir temsilcisi, Radamel Falcao için İstanbul’a geldi. Sarı-Kırmızılı idareciler, yüksek maaş sebebiyle Falcao’ya talip olacak takıma da zorluk çıkarma niyetinde değil. Önümüzdeki günlerde Radamel Falcao’da sıcak gelişmeler yaşanabilir.

TERİM KARŞI ÇIKMIŞTI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, en başında da Radamel Falcao transferine gönüllü yaklaşmamıştı. Ancak Sarı-Kırmızılı taraftarların baskısı ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak’ın Kolombiyalı forvet ile paylaştığı fotoğraf sonrası transfer kaçınılmaz olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal