Falcao'nun Yeni Takımını Açıklandı!

Galatasaray'da mali açıdan satışına onay çıkması beklenen Falcao için teklifler arttı. Sarı- kırmızılıların Kolombiyalı yıldızı için bu defa Suudi Arabistan'dan flaş bir iddia öne sürüldü.

17.04.2020-16:19 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-16:17) Falcao'nun Yeni Takımını Açıklandı!

Galatasaray'da bütün gözler bu dönemin flaş transferi Radamel Falcao'da. Senelik 7 milyon euronun üzerindeki ücretinde kesintiye gidip gitmeyeceği merakla takip ediliyor.

Durum böyle olunca transfer dedikoduları da gelmeye devam ediyor. Yıldız futbolcuyla alakalı özellikle Arap basınındaki haberler dikkat çekiyor.

Saudi Sport, dünyaya yayılan coronavirüs salgını sebebiyle Romanya'da olan Razvan Lucescu ile Al-Hilal idarecilerinin bir tele konferans gerçekleştirdiği, Rumen teknik adamın, Bafetimbi Gomis'in yerine kendisine teklif edilen forvetler içerisinde Falcao'yu çok istediğini ifade edildi.

Bir iddia ise Suudi Arabistan'ın Al Mowaten gazetesinden yapıldı. Gitmek istediğini birden fazla kez belirten Gomis'in yerine Fahd Bin Navel başkanlığındaki Al Hilal yönetiminin, Falcao ile resmi iletişime geçtiği öne sürüldü.

Gazete aynı haberin devamında ayrıca Al-Hilal'in, Guangzhou'dan gitmek istediğini menajerler vasıtasıyla takıma ileten Talisca'yla da kontrat imzalamak istediğini açıkladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal