Falcao'dan Fatih Terim Yorumu!

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Radamel Falcao, hocası Fatih Terim'den övgü ile bahsederken Galatasaray'ı nerden tanıdığını anlattı.

23.03.2020-09:28 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-09:23) Falcao'dan Fatih Terim Yorumu!
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Radamel Falcao, hocası Fatih Terim'den övgü ile bahsederken Galatasaray'ı nerden tanıdığını anlattı.

İşte Falcao'nun açıklaması:

'FATİH TERİM ÇOK TECRÜBELİ'

"Çok tecrübeli bir antrenör. Geçen yıllarda çalıştığım farklı takımlardaki antrenörler tecrübelerini iyi bir şekilde kulübe ve oyunculara yansıtamıyordu. Fatih Terim bana başarılı olduğum dönemlerdeki antrenörleri hatırlattı. Her durumda sorumluluğu alan bir yapısı var. Son sözü söyleyerek futbolcularla teknik adam arasında oluşan durumları belirliyor. Uzun süreli tecrübeye ve futbol bilgisine sahip bir isim. Kulüp adına birçok başarıya imza attı. Birlikte hedeflerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız."

'GALATASARAY'I MONDRAGON İLE TANIDIM'

"Galatasaray'ı ilk olarak Mondragon aracılığıyla tanıdım. Önceden burada oynamış Gustavo Victoria sayesinde de birkaç şey duyuyordum. Atletico Madrid'de beraber forma giydiğim Arda Turan da bana kulüp tarihinden birçok şey anlattı. Galatasaray'ın tutkusu Güney Amerikalılarınkiyle oldukça benzeşiyor. Bu yüzden Galatasaray beni oldukça cezbetti."

'GELMEDEN ÖNCE MUSLERA İLE KONUŞTUM'

"Galatasaray benimle ilk defa iletişime geçtiğinde Muslera ile görüştüm. Daha önceden görüşmemiştik, ona kulüp ve daha fazlası ile ilgili sorular sordum. Onun görüşleri önemliydi ve bana gelmemin doğru olacağını söyledi. Bu da Monaco'dan ayrılışımı kolaylaştırdı. Son günlerde de transferim gerçekleşti. Muslera, Selçuk ile birlikte büyük bir kaptan ve lider. Bana ve aileme çok yardımcı oldu."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal