Falcao ve Muslera: ‘Türkiye Çok Güvenli’

Coronavirüs şoku yaşanayan Galatasaray’ın yıldızları Falcao ve Muslera’nın aileleri, iki futbolcuyu da ülkelerine dönmesi yönünde uyardı. Fakat iki futbolcu da ailelerine “Türkiye çok güvenli” yanıtını verdi.

28.03.2020-16:45 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-16:42) Falcao ve Muslera: ‘Türkiye Çok Güvenli’

Galatasaray şu zamana kadar coronavirüs şokunu en derinden hisseden takım konumunda. Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim ve Yusuf Günay'ın testlerinin pozitif sonuçlanmasıyla büyük şoka uğrayan Sarı-kırmızılılarda yetkililerin ülke çapında aldığı tedbirler sonucunda panik durumu yok.

‘YANIMIZA DÖNÜN’

Cimbom'un iki yıldızı Falcao ve Muslera'nın ailelerinin de süreci büyük bir tedirginlik ile izlediği hatta iki oyuncuya "Yanımıza dönün" dediği açıklandı fakat hem Falcao'nun hem de Muslera'nın ailelerine, "Bizi sakın merak etmeyin. Çok iyiyiz. Burada bütün önlemler alındı. Türkiye şu anda çok güvenli" cevabını gönderdiği ifade edildi.

HENÜZ KİMSE GİTMEK İSTEMİYOR

Galatasaray'da şu zamana kadar yabancı oyunculardan hiçbiri yetkililere "Evime dönmek istiyorum" şeklinde bir talepte bulunmadı. Sarı- kırmızılılar evlerinde kişisel antrenman programına devam etmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal