Falcao, Türkiye'de Başka Takımdan Teklif Aldı mı? Kendisi Açıkladı!

Galatasaray'ın yeni transferi Falcao, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte detaylar..

10.09.2019-11:10 - (Son Güncelleme: 10.09.2019-13:12)

Galatasaray'a transferi adeta kör düğüme dönen fakat en sonunda transferinde mutlu sona ulaşılan Falcao takıma çok çabuk uyum sağladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli golcü, Fatih Terim'in şans vermesi halinde Kasımpaşa maçında oynayabilecek durumda olduğunu söyledi.

FATİH TERİM FAKTÖRÜ

Radamel Falcao: "Galatasaray'ın teklifi hazıranın başında geldi. İlk konuşulmaya başlandığından itibaren inanılmaz pozitiftim. Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu biliyordum. Bir yandan Fatih Terim faktörü çok önemli oldu. Çok önemli bir hocayla çalışacaktım."

İSTERLERSE ÜÇLÜ ÇEKERİM

Falcao: "Taraftarlar aynı şekilde, taraftarlar hakkında da bildiğim duyduğum şeyler vardı. Bu tutkuyla beraber onlarla olmak beni çok heyecanlandırdı. İlk duyduğumdan beri pozitiftim aslında.Galatasaray taraftarı bana inanılmaz şeyler yaşattı. Ben de gollerimle onları mutlu etmek istiyorum. Mesajlarıyla hep destek verdiler, en iyisini hak ediyorlar. Taraftarım üçlü isterse cuma günü de seve seve çektiririm"

TÜRKİYE'DE BAŞKA TAKIMDAN TEKLİF ALMADIM

Falcao: "Türkiye'de başka bir takımdan teklif almadım. Avrupa ve Amerika'dan teklifler geldi. Benim için Avrupa'da başarı kazanmak önemli. Çok önemli oyunculara ve teknik direktöre sahibiz. Bence Avrupa'da çok iyi işler yapabiliriz."

KASIMPAŞA MAÇINDA OYNAYABİLİRİM

Falcao: "Bu hafta çok iyi antrenmanlar geçirdim, fiziken kendimi çok iyi hissediyorum. Tabii son karar Fatih hocamızın, o şans verirse oynayabilirim."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal