Falcao mu Muriç mi? İşte Rakamlar!

Süper Lig'in 6. haftasında bugün karşı karşıya gelecek Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinde gözler iki takımın golcüleri üzerinde olacak.

28.09.2019-14:31 - (Son Güncelleme: 28.09.2019-14:29)

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin yarın karşılaşacağı maçta gözler golcü oyuncuların üstünde olacak. Hafta başından beri özel bir antrenör ile çalışan Falcao'nun Fenerbahçe maçı için farklı bir hazırlanma programı uyguladığı biliniyordu. Vedat Muriç'in de bu maç için çok istekli olduğu ve kesinlikle gol atmak istediği öğrenildi.

EN BÜYÜK KOZ FALCAO..

Kolombiyalı golcü, sarı-kırmızılı ekip ile çıktığı ilk Süper Lig maçında Kasımpaşa karşısında takımına galibiyeti getiren golü atmayı başarmıştı. Takıma çok çabuk uyum sağlayan Falcao, Galatasaray için Fenerbahçe maçında en büyük koz olarak nitelendiriliyor.

MURİÇ FORMDA..

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Vedat Muric, Galatasaray ve Medipol Başakşehir'in de ilgilenmesine rağmen Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin Süper Lig'de çıktığı 5 maça da ilk 11'de başlayan Kosovalı oyuncu, 3 kez fileleri havalandırdı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal