Falcao Kendini Buldu

Sezon başlangıcında büyük umutlarla getirilen Radamel Falcao, geç açıldı, tam açıldı. Süper Lig’in ilk 16 haftasında sadece 1 golü olan Kolombiyalı yıldız, şu anda 9 golle sarı-kırmızılıların en golcü ismi konumunda yer alıyor.

19.03.2020-08:58 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-08:56) Falcao Kendini Buldu

Galatasaray’ın sezon öncesinde büyük umutlarla takımına kattığı Radamel Falcao, lige iyi bir giriş yapamamış ve ilk 16 hafta geçtiğinde ise yalnızca 1 kez topu ağlarla buluşturmuştu. Fakat devre arasında çok verimli bir hazırlık süreci geçiren Kolombiyalı golcü, ikinci yarıda patlama yaptı. Süper Lig’deki gol skorunu 14 maçta 9’a çıkaran 34 yaşındaki Kolombiyalı, takımın en skorer futbolcusu konumunda bulunuyor. Falcao’nun hemne arkasından gelen isim ise 21 lig karşılaşmasında 6 kez ağları havalandıran Adem Büyük. Tecrübeli oyuncunun bu istatistikleri ise Falcao’ya nazaran Cim Bom için sürpriz oldu.

DONK'UN BELHANDA KADAR SKORA KATKISI VAR

Adem’in devamında, devre arasında kiralık olarak Ajax’a gönderilen Ryan Babel, 5 golle geliyor. Hollandalı futbolcu bu golleri 15 karşılaşmada atarken, ikinci yarıda form grafiğinde yükselme olan Feghouli de 21 lig müsabakasında 5 kez fileleri havalandırmayı başardı. Takımın 10 numarası Belhanda’nın ise 15 karşılaşmada 3 golü var. Bununla beraber çoğu zaman stoper, zaman zaman da ön libero olarak görev alan Ryan Donk, 20 karşılaşmada Belhanda kadar, yani 3 gol attı. Rumen futbolcu Andone 8 maçta 2 gol, Emre Akbaba ise 9 maçta 2 golle takımın gol yükünü çekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal