Falcao 10 Günde 2 Milyon Euro Kazandı! İşte Sözleşmesi!

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Radamel Falcao, sarı kırmızılı takıma transfer olma sürecini anlattı. İşte detaylar..

10.09.2019-13:40 - (Son Güncelleme: 10.09.2019-13:37)

Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu bildiğini kaydeden Falcao, "Fatih Terim ile beraber çalışacaktım ve tabii ki Galatasaray'ın varlığı. Galatasaray taraftarını da yakından tanıyordum. Galatasaray'ın teklifini düşünmeden kabul etmemde bu durumlar çok etkili oldu" dedi.

AVRUPA VE ABD'DEN TEKLİFLER ALDIM

Galatasaray'ın çok iyi bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Falcao, "Türkiye'den başka takımdan teklif almadım. Avrupa'da başka takımlardan teklif geldi. ABD'den bazı teklif geldi ama ben Galaasaray'ı seçtim. Galatasaray Avrupa'da söz sahibi bir takım ve Şampiyonlar Ligi'nde olacağız. Benim için Avrupa'da başarı çok önemli ve Galatasaray'ın şu anki kadroyu çok iyi durumda. Çok kaliteli futbolcular var" şeklinde konuştu.

10 GÜNDE 2 MİLYON EURO KAZANDI

Galatasaray'da sözleşmesi çok konuşulan yıldız oyuncu Falcao'nun 10 günde kazandığı para sosyal medyada gündem oldu. Henüz daha ayağını topla sürmeden 2 milyon euro kazanması bazı taraftarlar tarafından oldukca eleştirildi.Yıldız oyuncu ay sonunda 300 bin euro daha alacak. Böylece Falcao, daha topa ayağını sürmeden 2 milyon 300 bin euro almış olacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal